Integrationer

En af Terapeut Bookings styrker er muligheden for at udvide funktionaliteten med tusindvis af integrationer.

Et hav af integrationer til netop dig

Hvad er en integration?

En integration er ligesom en app på din telefon, men i dette tilfælde er app'en bare på Terapeut Booking. Forestil dig, at du gerne vil sende sikre beskeder til dine klienter i Terapeut Booking, så har vi en integration til det, eller hvis du nu vil tage onlinebetalinger, så dækker vi dig også der. Vi har lavet mange forskellige integrationer til dig, men det er også muligt for vores brugere at lave deres egne integrationer.

Hvad er en app?

Vi har tilføjet ekstra funktionalitet til Terapeut Booking med vores liste af apps. Nogle af disse apps tillader dig at integrere med eksterne ydelser såsom Google Analytics, Facebook Login og mange flere. Disse er vores skræddersyede integrationsapps, men hvis vi ikke har en app til den integration, du leder efter, så er der mange måder hvorpå du kan tilknytte din yndlingsydelse. Se alle vores funktioner og apps.

Nogle af vores mest populære apps og integrationer

Integrationer under udvikling

Vil du lave dine egne integrationer?

Hos Terapeut Booking har vi gjort det muligt for vores brugere at lave deres egne integrationer, hvilket udvider platformen og gør den præcis ligeså omfattende, som din egen fantasi.

Zapier integration direkte gennem Terapeut Booking

Integrationer med Zapier

Zapier er en app, som gør dit liv lettere ved at automatisere dit arbejdsflow med mange forskellige online applikationer, såsom Gmail, MailChimp, Facebook og tusindvis flere.

Automatiser nemt dine handlinger mellem online applikationer du allerede bruger, og lad dem gør arbejdet for dig med hjælp fra Zaps - skræddersyede handlinger, som automatisk flytter data mellem dine apps.

Se alle integrationer med Zapier

Et hav af integrationer gennem Zapier funktionen

Opret en Zapier integration

At oprette en Zapier integration er ligeså nemt som at installere Zapier-appen på Terapeut Booking og så gå over til Zapiers hjemmeside for at komme igang med at oprette dine egne Zaps.

1

Vælg en Trigger

Først skal du vælge en af de tilgængelige apps på Zapier. Vælg så hvilken konkret Trigger fra den app, der skal udløse den Zap.

2

Sæt en Action op

Som det næste, vælg en Action app. Vælg så fra listen af Actions, der kommer til at ske automatisk, efter triggeren fra det foregående trin er aktiveret.

3

Så er du klar!

Nu vil Terapeut Booking kører automatisk sammen med Zapier, og du kan læne dig tilbage og se dine Zaps arbejde for dig.

Har du brug for en mere avanceret integration?

Vi har åbnet vores system op for API for at tillade firmaer eller individer at bygge ovenpå Terapeut Booking systemet. Vi tilføjer konstant flere endpoints, hvilket giver dig større fleksibilitet til at bygge hvad som helst, du kan finde på.

Kom igang med API
API funktion hos Terapeut Booking
Pia og Paulina, medarbejdere i Terapeut Booking

Har du brug for mere hjælp?

Vi har en masse information på vores blog og sociale kanaler, som måske kan hjælpe dig, mens du bruger Terapeut Booking. Alternativt, hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores support team.

Kontakt vores support team
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close