Opret et event (enkeltstående eller forløb)

Opret et enkelt event

Hvis du eksempelvis har inviteret dine klienter til en forelæsning eller har en reception for din klinik, så kan du oprette et enkeltstående event i Terapeut Booking. Start med at gå til din kalenderforside. Klik derefter på ‘Opret aftale’ (eller på en ledig plads i kalenderen) og vælg ‘Opret et event’:

I det næste trin, vælg ‘Opret et enkelt event’:

Note: Når du har oprettet mere end ét event i systemet, har du mulighed for at bruge de tidligere events som skabeloner for dine nye events. Klik ganske enkelt på din lille pil ved siden af ‘Opret et enkelt event’, for at vælge hvilket tidligere event du ønsker at bruge som skabelon.

Indstillinger vil da følge i tre trin:

1. Information. Tilpas de generelle informationer for dit event. Dette inkluderer dato og tid, navn på event og den kalender i hvilken eventet skal være tilgængeligt. Klik herefter på ‘Næste’ for at gemme informationen.

2. Indstillinger. Her vil du kunne opsætte de generelle indstillinger for dit nye event:

• Pladser på event: Vælg mellem 1-600 deltagere til dit event.
  • Indstil prisen for dit event.
  • Vælg om du vil sende notifikationer kort før eventet finder sted. Skabelonerne for e-mail og SMS’er for events kan findes under ‘Indstillinger’ -> ‘E-mail og SMS’.
  • Vælg om det skal vises på tilmeldingsformen eller ej hvor mange pladser der er tilbage på eventet.
  • Vælg at lukke eventet for yderligere tilmeldinger.
  • Andre apps: Afhængig af hvilke apps du har aktiveret, vil du også se forskellige muligheder på denne side. Du kan eksempelvis gøre dit event tilgængeligt for klippekort, så vel som ratebetaling.

Klik dernæst på ‘Næste’ for at gemme dine indstillinger. I det sidste skridt, vil du kunne finde linket til tilmeldingsformen til dit nye event:

Dit event kan altid blive ændret efterfølgende, ved ganske simpelt at klikke på eventet i din kalender. For at lære mere om denne mulighed, tjek den følgende underside i denne guide kaldet ‘Rediger dine events’.

Opret et eventforløb

Med Terapeut Booking får du også muligheden for at oprette eventforløb, altså ‘enkeltstående events’ i en samlet gruppe. For at oprette et eventforløb, skal du starte med at oprette et event på samme måde som beskrevet ovenfor, men vælg muligheden ‘Opret et event forløb’ i stedet:

Fire trin følger herefter:

1. Information. Udfyld den generelle information om dit eventforløb. Dette inkluderer navn, kalenderen hvori evenforløbet skal være tilgængelig, og beskrivelse af eventforløbet. Du kan også vælge at tilføje et billede, der vil blive vist i tilmeldingsformularen. Klik derefter ‘Næste’ for at gemme din information.

2. Events. Her vil du kunne styre for mange events der skal høre under dit eventforløb.

Skriv ganske enkelt navn på dit event, og vælg dato og tid. Klik derefter på + Tilføj event til forløb for at gemme dette event og oprette det næste. Mindst to events skal tilføjes, for at eventforløbet kan oprettes.

De fleste forløb består af gentagne events der finder sted f.eks. hver uge eller hver måned. Derfor kan du også gentage dine events, og ganske simpelt sætte en slutdato på hvornår denne gentagelse skal høre op. For at gøre dette skal du klikke på den lille pil ved siden af event-feltet. Sæt da et tidspunkt for dit tilbagevendende event, og vælg hvor ofte og indtil hvornår forløbet skal køre:

Endelig, klik på ‘Næste’ for at gemme dine events.

3. Indstillinger. På samme måde som for enkeltstående events, vil du her kunne vælge de generelle indstillinger for dit eventforløb:

Klik da på ‘Næste’ for at gemme dine indstillinger. I det sidste trin vil du igen kunne finde links til dit nye evenforløb.

For at redigere eller finde information om et eksisterende eventforløb, klik på en af de tilhørende events i din kalender. Du vil da kunne enten redigere det specifikke event eller finde alle de administrative muligheder for dit eventforløb under ‘Indstillinger for forløb’:

Dette overblik fungerer på præcis samme måde som for enkeltstående events. Læs mere om hvordan du administrerer dine eventforløb her.

Hvordan ser det ud for mine klienter?

Hvis du bruger Online Booking-værktøjet, og har oprettet dit første event, vil du nu finde en ny menu kaldet ‘Event’ på din personlige Online Booking-side. Alle events du har oprettet vil være tilgængelige for dine klienter i denne menu:

Tilmeldingsformularen vil da automatisk komme frem, når dine klienter klikker på et event: