Terapeut Booking som booking system app på telefon eller tablet

Terapeut Booking er bygget til at virke som online booking system app på tværs af alle dine mobile enheder

Brug din kalender både på din mobil, tablet og computer

Fordelen ved Terapeut Booking på alle enheder

Vi har fokuseret al vores energi på at skabe den bedste booking system app til dig, uanset din enhed. I stedet for at bruge vores tid på at bygge forskellige applikationer til forskellige enheder, har vi brugt internettet til at give dig den samme oplevelse på tværs af enheder. Dette sparer ikke kun tid, så vi kan bruge mere tid på at opbygge flere funktioner og applikationer til dig, men det giver dig mulighed for at administrere din Terapeut Booking konto, uanset hvilken enhed du bruger og uden at skulle downloade noget. Vi har fremhævet nogle af de bedste dele ved at bruge Terapeut Booking på en tablet eller telefon nedenfor. Det er super nemt at komme i gang med, og du få Terapeut Booking som web app ved at følge vores smarte guide fra bloggen her.

Terapeut Booking på farten med din booking system app

Du kan få adgang til din konto når som helst og hvor som helst bare ved at logge ind på din Terapeut Booking konto. Der er ikke behov for at downloade ekstra applikationer på din telefon, det er alt sammen online, klar til at få indblik i klinikken og opdatere den. På den måde får du fleksibilitet på farten, og kan hurtigt skrive ud til klienter i tilfælde af ændringer, opdateringer eller aflysninger. Med Terapeut Booking er der rig mulighed for både at opsætte individuelle og automatiske mails og SMS'er.. Du behøver altså ikke føle dig begrænset, hvis du kun har din telefon på dig.

Du vil kunne benytte systemet præcis som på din computer, og dermed som en booking system app. Det betyder, at du har adgang til alle de funktioner og apps du har aktiveret.

Brug din kalender både på din mobil, tablet og computer
Terapeut Booking er perfekt og har 100% oppetid. Det virker bare og det er en sand fornøjelse. Genialt – skønt – tidsbesparende – nemt. Og ovenikøbet til en fair pris.
Tulle Oxen Hyllested Cert. hypnose og psykoterapeut

Mobilt for dine klienter

Med over 53% af webtrafikken fra mobil, forventer dine klienter at kunne booke aftaler fra deres mobile enhed, så vi har selvfølgelig gjort det muligt. Du kan også nævne for dine klienter, at de kan hente din bookingside ned som en booking system app på deres telefon. Det er meningen, at denne mulighed skal gøre det så let som muligt for klienten. Det kan være at de skal sende dig sikre beskeder eller booke tid til dine events, og så er det altså bare en fornøjelse som klient at blive ført lige igennem booking flowet.

Derudover kan dine klienter også bruge vores EasyPay-app til at betale for aftaler. Efter booking og betaling er gennemført, vil en faktura automatisk blive dannet, og den vil blive sendt til klientens mail som bekræftelse.

Læs mere om vores online booking
Dine klienter kan både tilgå din online booking via mobil, tablet eller computer
Gitte, bruger af Terapeut Booking, har altid sin online booking med sig på farten
Kundehistorie

Gitte Vestergaard bruger Terapeut Booking som booking system app på hendes telefon, tablet og computer, og får mest ud af alle mulighederne i Terapeut Booking

Sikker kommunikation på farten

Med vores app "Sikre Beskeder" kan du holde konstant kontakt med dine klienter. Sikkerhed er det vigtigste for os, så at have den ro i sindet, at du er i stand til at kommunikere med dine klienter sikkert, er en vigtig prioritering for os. Du kan vælge, at dine klienter skal notificeres per mail, når du har sendt dem en besked. Så vil de få besked om, at de har modtaget en sikker besked, og at de skal logge ind på deres klientside for at læse den.

Hvis du er interesseret i at læse mere om vores GDPR-tiltag, så kan du besøge vores GDPR-tjekliste. Du må endelig ikke tøve med at række ud til os på [email protected], hvis der er det mindste vi kan hjælpe med.

Læs mere om vores "Sikre Beskeder"
Sikker kommunikation på farten med appen sikre beskeder
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close