Rabatkoder

Denne app lader dig tilbyde dine klienter rabatter på dine ydelser. Dette gøres enten ved manuelt at tilføje rabatten, eller ved at lade dine klienter benytte en rabatkode, når de booker en aftale online. App’en kan aktiveres i Terapeut Bookings Apps-menu.

Hvordan tilføjer jeg en ny rabatkode?

For at oprette din første rabatkode, skal du gå til ‘Indstillinger’ i den øverste menu, og vælge ‘Rabatkoder’. Klik derefter på + Opret ny rabatkode. Her kan du finde alle de mulige indstillinger for opsætning af din rabatkode:

Billede af indstillinger for rabatkode

• Start med at vælge et navn til din rabatkode. Det er en god idé at holde det nogenlunde simpelt, for at undgå at dine klienter ved en fejl skriver den forkerte kode (men ikke for simpelt, hvis rabatkoden kun skal gives til nogle få).
  • Vælg mellem at give en rabat på en fast værdi eller en procentvis rabat. Sæt derefter værdien for din rabatkode.
  • Hvis du vil, kan du vælge en udløbsdato for din rabatkode. Dette kan eksempelvis være, hvis rabatkoden er en del af en større kampagne. Du kan også sætte en grænse for total antal gange rabatkoden kan benyttes.
  • Vælg hvilke kalendere, ydelser, events, eller klippekort rabatkoden skal gælde for.

Endelig, klik på ‘Opret’ for at gemme dine indstillinger. Rabatkoden hvis da kunne findes i overblikket for disse under ‘Indstillinger’ -> ‘Rabatkoder’. Så længe koden er aktiv, vil dine klienter kunne anvende koden, når de booker en ny aftale online. For at deaktivere en rabatkode, skal du klikke på den og vælge ‘Rediger rabatkode’. Du vil da kunne gøre koden inaktiv.

Hvordan tilføjer jeg manuelt en rabatkode?

Måske ønsker du at tilføje en rabatkode til en specifik klient og booking? I så fald kan du klikke på aftalen i din kalender og vælge ‘Tilføj rabatkode’:

Billede af manuel tilføjelse af rabatkode

Du vil da kunne vælge mellem alle aktive rabatkoder du har oprettet. Når bookingen bliver faktureret, vil rabatkoden automatisk blive indsat.

Se nøgletal om dine rabatkoder

Hvis du klikker på en rabatkode under ‘Indstillinger’ -> ‘Rabatkoder’, vil du kunne se statistik om koden. Denne informationen viser antal gange koden er blevet benyttet, af hvem, og total beløb givet i rabat:

Billede af nøgletal omkring den enkelte rabatkode