Fødselsdagsnotifikationer

Vi forstår vigtigheden af fødselsdage og ønsker at hjælpe dig med at holde styr på dine klienters særlige dag. Med vores Fødselsdagsnotifikationer kan du nemt følge med, når dine klienter har fødselsdag, og sørge for at give dem den opmærksomhed, de fortjener.

Sådan gør du

1. Registrer dine klienters fødselsdage

Indtast fødselsdatoerne for dine klienter enten manuelt i deres personlige profiler eller ved at gøre det obligatorisk for nye kunder via Online Booking.

klient fødselsdag

Når en klient har en aftale i kalenderen, kan du se, at de har fødselsdag på dette ikon:

fødselsdagsikon

2. Se klienter med kommende fødselsdage

Brug vores filterfunktion til at få en oversigt over alle dine klienter med fødselsdage i de næste 30 dage. Du kan også aktivere flere filtre samtidigt for at finjustere dine søgninger.

filter med kommende fødselsdage

Når en klient har fødselsdag, kan det også ses på en knap inde på klientens side.

fødselsdagsknap

3. Send en personlig fødselsdagshilsen

Når du har fundet klienterne med kommende fødselsdage, kan du sende dem en hilsen direkte fra deres profil. Tilføj en personlig besked via e-mail eller SMS, og hvis du ønsker det, kan du endda inkludere et gavekort eller en lille overraskelse til deres næste besøg.

fødselsedagsnotifikation

Vi håber, at vores Fødselsdagsnotifikationer gør det lettere for dig at vise dine klienter, hvor meget du værdsætter dem på deres særlige dag. Kontakt os, hvis du har brug for yderligere hjælp eller support!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close