Automatisk fakturering gennem onlinebooking

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Eksempel på faktura i Terapeut Booking

Fra dags dato blok til nem online fakturering

Manuel fakturering kan tage tid, fordi du skal være sikker på, at beløbet er korrekt, det er den rigtige klient, og at kontonummeret står, som det skal. Hos Terapeut Booking har vi lavet et bookingsystem, så fakturaer sendes automatisk via mail med alle de nødvendige informationer. Den automatiske faktureringsfunktion på Terapeut Booking gør derfor dit arbejde med bogholderiet nemmere.

Du skal ikke løfte en finger, og kan nyde alle goderne af en flot faktura til dine klienter. Du kan gøre faktureringen endnu nemmere ved også at inkorporere vores betalingsløsning EasyPay. Den nemme vej til bogholderi er igennem automatisering, og det er præcis, hvad vi tilbyder. Dine klienter nyder godt af at kunne betale alting igennem hjemmesiden. Det gælder både aftaler, hold/events og tillægsydelser. Mere automatisering og mindre bogholderi arbejde til dig. Du skal kun sikre et par ting, og så afsendes dine fakturaer til klienten automatisk.

  • Skriv ydelsens navn og pris på fakturaen
  • Opret din fakturaskabelon og mailen der hører til så den passer til din klinik
  • Klienten modtager en mail med link til fakturaen og kan nemt betale den

Find hjælp og mere information til fakturaer.

Slip for uoverskueligt papirarbejde

Med automatiseret online fakturering sikrer du, at alt kører, som det skal, samtidig med, at dine arbejdsopgaver forenkles. På den måde får du mere tid til at arbejde med de elementer af dit arbejde, som du kender og elsker. Mere tid til dine klienter, og mindre tid i et forvirrende excel-ark. Med Terapeut Bookings faktureringsmuligheder kan du droppe papirarbejdet og bruge din tid på at give klienter bedre behandling. Digital og automatiseret fakturering er på mode, og med god grund. Drop papirerne, og lad os stå for arbejdet.

Kvinde der arbejder med computer og lommeregner

En gnidningsfri og automatiseret proces

Når du skal oprette en faktura til din klient, er det super nemt. Du skal blot vælge enten ydelsen eller selve aftalen og klienten. Skriv herefter ind hvad dato for fakturaen er og hvad forfaldsdatoen er. Så er din faktura klar til afsendelse. Når din klient modtager og betaler fakturaen går du så helt simpelt ind og markerer fakturaen som betalt. Så kan du også se indkomsten inde i din statistik fane. Du kan gennemarbejde fakturaer for dine aftaler hurtigere end nogensinde før med Terapeut Bookings automatiske fakturering.

Eksempel på en faktura i Terapeut Booking

Rediger manuelt

Ved nogle behandlinger og klienter kan der være specielle omstændigheder. Skulle det omhandle noget vedrørende betalingen, har du mulighed for selv at redigere i den automatisk genererede faktura, så du kan være sikker på, at alt fremstår, som du ønsker. Du kan derfor ændre alt fra rabatkoder, til at fakturere med anden valuta, til at skrive en note til din klient i fakturaen. Hvis du ønsker flere ydelser i samme faktura kan det være smart at have tillægsydelser indtastet i samme faktura i en ny ordrelinje. Du kan sikre dig, at alting er som det skal være, før du opretter fakturaen og afsender den til klienten. Det er let som en leg.

Felter med klient oplysninger

Saml alle betalinger

Du kan nemt tilføje alle behandlinger til samme faktura. Det vil sige, at du kan fakturere en gang om måneden og undgå at lave papirarbejde for hver enkelt behandling. Du skal blot tilføje en ordrelinje mere, så udregner Terapeut Booking prisen og klargører fakturaen til afsendelse. Med den intuitive brugerflade for fakturasektionen på Terapeut Booking er det nemt at holde overblik over dine fakturaer. Du kan se med farvekode, hvilke fakturaer er betalte, igangværende, krediterede eller forfaldne. Sortér også ved hjælp af mange kategorier og skab overblikket over dine fakturaer, hurtigt og godt. Terapeut Booking er designet til hurtig navigering og optimering af arbejdsprocesserne i klinikken. Derfor er den automatiserede fakturering fra Terapeut Booking platformen vejen fremad for netop din klinik!

Overblik over fakturaer
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close