Rapport over omsætning

Selvom Terapeut Booking ikke er et komplet regnskabssystem, er der stadig en del funktioner, der vil hjælpe dig med at holde styr på din omsætning. En af de centrale ting her er Rapport-funktionen, der lader dig downloade en rapport over alle dine indtægter.

Hvordan man manuelt downloader en rapport

Du starter med at aktivere app’en Rapporter i Terapeut Bookings Apps-menu. Når app’en er aktiveret, kan du gå til ‘Fakturaer’ i den øverste manu for manuelt at downloade en rapport. Klik på Hent rapport på toppen af siden, og vælg da mellem hvilke datoer du ønsker at modtage information om dine fakturaer:

Endelig, klik på ‘Download’, for at hente din rapport som en PDF-fil.

Modtag daglige, ugentlige eller månedlige rapporter

Du kan også vælge at modtage faste opdateringer om din omsætning – direkte til din personlige e-mail. Gå til ‘Indstillinger’ -> ‘Rapporter’ og vælg hvor ofte du ønsker at modtage rapporten.

Du kan også vælge at sende rapporten til flere forskellige e-mail-adresser. Det kan f.eks. være nyttigt hvis du har en bogholder ansat, der har brug for detaljeret information om din omsætning. Sidst men ikke mindst, husk at klikke ‘Gem indstillinger’, for at aktivere funktionerne.