Ændr farvetema i Online Booking

Der er også mulighed for at ændre udseendet på din bookingside. Du kan ændre dit farvetema i Online Booking, så det passer bedre til det udtryk du ønsker din klinik skal have. Dette gøres ved, at gå ind under ‘Indstillinger’ –> ‘Online Booking’ –> ‘Udseende’. Klik herefter på den aktuelle farve, der på eksemplet herunder er den grønne standardfarve:

Temafelt i Online Booking

Når du klikker på denne, vil du få mulighed for at vælge mellem nogle forskellige nye farver:

Muligheder for farvevalg i Terapeut Booking

Alle disse farveeksempler er mørke nuancer. Dette er valgt som en hjælp, i det du ved valg af lysere farver, kan risikere at teksten på din bookingside bliver svær at se. Men det er helt op til dig at eksperimentere med dette. Klik på den nederste horisontale farve, hvis du ønsker en anden farve end de viste muligheder:

Farveblanding til Online Booking

Her har du altså mulighed for at vælge lige den farve du ønsker. Når du har valgt det ønskede tema, klikker du på ‘Gem indstillinger’. På nedenstående eksempel er vist bookingsiden med en lilla farve:

Lilla farve i Online Booking

Der er rig mulighed for at prøve sig frem og eksperimentere med, hvad der passer bedst til din klinik. Du kan hurtigt tjekke, hvordan det ser ud fra dine klienters synspunkt, ved at klikke på ‘Klik her for at se din Online Booking’-knappen:

Knap til at se din Online Booking

Hvis du fortryder dine indstillinger, har du mulighed for at klikke ‘Nulstil farvevalg’:

Nulstilling af farvetema

Dette vil lede dig tilbage til det grønne standardtema.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close