Tillægsydelser

Med ‘Tillægsydelser’ kan dine klienter tilføje flere ydelser til en specifik booking. Dette kan være særligt hjælpsomt, hvis du eksempelvis ønsker at udbyde nogle behandlinger som en pakke, eller hvis du tilbyder kortere behandlinger i kombination med dine almindelige ydelser. App’en er gratis og kan aktiveres i Terapeut Bookings Apps-menu.

Hvordan tilføjer jeg ‘Tillægsydelser’?

For at tilføje din første tillægsydelse, skal du gå til ‘Ydelser’ i den øverste menu. Herefter skal du klikke på + Opret ny. Hvis app’en er aktiveret, vil du finde muligheden for oprettelse af tillægsydelse her:

Billede af oprettelse af tillægsydelse-knap

I de følgende trin kan du opsætte din nye tillægsydelse:

1. Information: Indstil navn for din tillægsydelse og tilføj en kort beskrivelse. Vælg også pris og længde på ydelsen.

Billede af indstillinger for ny tillægsydelse

2. Online Booking: Vælg om app’en skal være tilgængelig i Online Booking eller ej.

3. Ydelser: Vælg en almindelig ydelse, der skal linkes til din tillægsydelse. Klik derefter på Tilføj ydelse, for at gemme indstillingerne. Når en klient booker din almindelige ydelse, vil de da automatisk blive tilbudt at tilbyde den tilknyttede tilvalgsydelse. Du kan også vælge at tilføje din tillægsydelse til flere almindelige ydelser. Når alle relevante ydelser er blevet valgt, klik på Gem for at gemme din tillægsydelse.

Billede der viser at man tilknytter ydelse til tillægsydelse

Tillægsydelsen kan da findes i overblikket over dine ydelser, lige under resten af dine ydelser.