Apps

På vores Terapeut Booking-platform, tilbyder vi mange funktioner der er nødvendige for at køre en praksis. Nogle af vores apps kan kan beskrives som essentielle apps, og de er inkluderet i enhver af vores løsninger. Nogle af dem er udvidede, og kun tilgængelige hvis man opgraderer sin bruger. De essentielle apps er som udgangspunkt aktiveret, mens nogle – både gratis og betalende – skal aktiveres manuelt. Grunden til dette er, at nogle af vores apps kræver at du aktiverer dem ved at angive dine indstillinger. På denne måde kan du vælge hvilke apps du selv ønsker, uden at blive overvældet af dem der er unødvendige for din praksis.

Tilføj ønskede apps

Så snart dit abonnement er aktiveret, bliver du i stand til at se alle de apps du har. Der vil tit være apps du ønsker at have i dit system, men som endnu ikke er aktiveret. I dette tilfælde, vil du selv skulle aktivere dem. Den gode nyhed er at det er en meget simpel ting at gøre.

Først skal du gå til ‘Apps’-menuen, som kan findes øverst på din skærm.

Når du er på ‘Apps’-siden, vil du have et overblik over alle tilgængelige apps. Dem du endnu ikke har aktiveret, vil have en ‘Aktiver’-mulighed. Hvis du klikker på denne knap, vil app’en blive aktiveret. På samme måde vil dem du allerede har aktiveret have en ‘Desaktiver’-funktion, i tilfælde af at du ikke længere behøver dem.

Hvis dine apps er aktiveret, har du mulighed for at gå ind i deres indstillinger, og sætte dem op på den måde der fungerer bedst for dig.

Betalende apps

De betalende apps har en gratis prøveperiode, så du har mulighed for at teste om de passer til dine behov først, uden at betale for dem. Priserne er altid markerede på de betalende apps, og du skal manuelt aktivere dem i systemet. De kan lige så let deaktiveres igen, og hermed tages af din betalingsliste. Systemet er fuldstændig fleksibelt og muligt at tilpasse efter dine behov.

De betalende apps på vores platform er:

Deres funktioner og priser vil blive uddybet i de specifikke sider der omhandler dem.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close