Gør ydelser/kalendere tilgængelige i din Online Booking

Det første skridt til at opsætte din Online Booking er selvfølgelig at vide hvordan du gør dine ydelser, kalendere og dertilhørende åbningstider tilgængelige i din Online Booking. Denne proces er tæt knyttet sammen med både Kalendere og Ydelser i systemet. Det er også derfor vi anbefaler at du læser de respektive guides først. Men for at gøre opsætningen så let som muligt, vil denne side udelukkende fokusere på at linke disse til din Online Booking.

Hvordan du gør din Kalender tilgængelig i din Online Booking

Kalendere er ikke som udgangspunkt tilgængelige i din Online Booking. For at gøre det muligt for dine klienter at booke en aftale i en specifik kalender, start med at gå til ‘Indstillinger’ i den øverste menu. Vælg derefter ‘Online Booking’ og klik på ‘Ledige tider’. Her vil du kunne vælge hvilke(n) kalender(e) der skal være synlig(e) i din Online Booking:

Billede der viser de forskellige kalendere

Endelig, husk at klikke på ‘Gem indstillinger’ for at aktivere kalenderen for din Online Booking.

Hvordan du gør ydelser tilgængelige i din Online Booking

Ydelser er heller ikke som udgangspunkt synlige i din Online Booking. For at gøre en specifik ydelse tilgængelig i din Online Booking, skal du være opmærksom på to ting:

1. At din ydelse er tilgængelig i en kalender, der er aktiveret for Online Booking.
  2. At din ydelse selv er blevet aktiveret for Online Booking.

Begge indstillinger kan aktiveres, når du opretter eller redigerer en ydelse. Under Information, vil du kunne vælge hvilke kalendere ydelsen skal tilhøre:

Billede der viser at man opretter en ny ydelse

Under Online Booking, vil du kunne vælge om denne specifikke ydelse skal være tilgængelig i din Online Booking eller ej:

Billede der viser at denne ydelse gøres tilgængelig i Online Booking

Klik derefter på ‘Næste’ og færdiggør opsætningen af din ydelse.