Ydelser er nu blevet en menu for sig selv

Oliver
08-10-2014
0 minutters læsetid

Ydelser er nu blevet flyttet ud som et menupunkt i hovedmenuen

2014 menu visning af forskellige sider

Det betyder at Ydelser nu er en integreret del af Terapeut Booking – og ikke bare en del af Online Booking.

Når du opretter en aftale i en kalender vil det nu også være muligt, at vælge en ydelse til aftalen.

2014 oprettelse af aftale hvor ydelse kan vælges

Når du redigerer den enkelte ydelse er der derfor også mulighed for at vælge, om det er en ydelse, som skal være tilgængelig i Online Booking.

Oversigt over ydelser og ydelsers indstillinger