Kalender

Kalenderen er et centralt værktøj hos Terapeut Booking. Du vil her kunne få overblik over dine bookinger og din daglige, ugentlige eller månedlige plan. Du kan også med lethed lave nye aftaler, sætte så mange kalendere op som vi vil, og integrere din Terapeut Booking-kalender med eksterne kalendersystemer. På denne side vil du få et hurtigt overblik over Kalender-siden og hvordan du navigerer rundt i de forskellige funktioner. På de tilknyttede sider vil du kunne finde mere detaljeret information for hver specifik funktion, og også få ekstra hjælp i vores videoguides.

Kalender-forside

Kalenderen er den første side du ser, når du logger ind på Terapeut Booking. Denne side kan altid findes under Kalender-menuen i den øverste menubar. I venstre hjørne på Kalender-siden, kan du finde følgende nyttige kalenderfunktioner:

• Opret eller redigér en aftale. Klik enten på ”Opret aftale”-knappen eller direkte på et ledigt tidspunkt i kalenderen for at oprette en ny aftale.
  • Redigér din kalenders åbningstider ved at klikke på ”Åbningstider”
  • Print eller download din kalender ved at klikke på det lille ”printer”-ikon.
  • Gør din kalender sløret ved at klikke på den lille ”øje”-knap. Dette betyder, at dine bookinger vil være usynlige i din kalender. Hverken navne eller anden information om klienten vil blive vist. Det kan være et smart trick, hvis du skal dele din kalender med en der ikke skal have adgang til dine klienters information.
  • Vælg hvilken form for overblik du foretrækker. Her kan du vælge, om din kalender skal give dig det daglige, ugentlige eller månedlige overblik.

I det højre hjørne af kalenderen, kan du finde alle de kalendere du har oprettet. Her kan du:

• Se alle de kalendere du har oprettet.
  • Tilføje nye kalendere. For at læse mere om hvordan man brugere forskellige kalendere, se her.
  • Vælg hvilken kalender du ønsker skal vises på din Kalender-side. Du kan vælge kun at se bookinger fra en specifik kalender, eller måske se alle bookinger fra alle de forskellige kalendere du har oprettet.
  • Hvis du bruger ”Medarbejdere”-app’en, er det også her du finder dine medarbejderes kalendere.

Kalender-indstillinger

Under “Indstillinger” -> “Kalender”, kan du redigere alt andet der er relateret til din kalender.

• Rediger dit tidsinterval i din kalender. Kalenderen på din Kalender-side er automatisk sat til et tidsinterval fra 9-17, men i mange tilfælde har man selvfølgelig andre åbningstider. Under ”Indstillinger” kan du derfor vælge hvilket tidsinterval der passer bedst for din forretning.
  • Rediger din kalenders udseende.
  • Find alle personlige links til dine kalendere for eventuelle integrationer med eksterne kalendersystemer. Læs mere om integrationerne her.