Tilpas hvilken valuta der skal tilknyttes din faktura

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Takket være digitaliseringen behøver en terapisession eller yogaseance ikke nødvendigvis foregå et specifikt sted, men kan i mange tilfælde lige så godt blive holdt online. Derfor tilbyder flere og flere klinikker deres tjenester i andre lande end hvor de selv er baseret. Hvis du tilbyder dine ydelser udenfor Danmark, må valutaen naturligvis tilpasses. Derfor tilbyder vi nu hos Terapeut Booking muligheden for at fakturere i forskellige valuta, helt uden ekstra omkostninger.

Multivaluta-funktionen gør det muligt at:

  • Sende faktura direkte fra systemet – uanset hvor dine klienter befinder sig.
  • Ændre valuta afhængig af hvilken faktura der skal afsendes.
  • Vælge hvilken valuta du vil angive som standardvaluta.

Aktiver flere valutaer

For at komme i gang med denne funktion, skal du først aktivere den i systemet. Dette gøres fra din Terapeut Booking-konto under ”Indstillinger” -> ”Faktura”. Herefter vil du finde funktionen for multi-valuta nederst til højre på siden. Her vil det også være muligt at vælge hvilken valuta du vil angive som din standardvaluta, når du opretter en ny faktura i systemet. Herefter vil du let kunne vælge en anden valuta for den individuelle faktura når denne oprettes.

Hvorfor er multi-valuta smart?

Hos Terapeut Booking ønsker vi at være på forkant, når det gælder om at finde fleksible administrationsløsninger for terapeuter og klinikker rundt om i verden. Et eksempel på dette er vores app der faciliterer videomøder, og nu vores faktureringsløsning for forskellige valutaer. Det er ikke landegrænserne der skal være til hinder for at din forretning kan vokse. Funktionen er altså tiltænkt til at mindske det administrative arbejde. Og husk at du til enhver tid kan slå funktionen fra, hvis du ikke ønsker at anvende den.

Prøv vores multi-valuta i dag!

Hvis du ønsker at teste multi-valuta-funktionen ud, behøver du blot oprette en gratis konto hos Terapeut Booking. Så snart du er registreret i systemet, vil du have tilgang til funktionen. Hvis der er det mindste du er i tvivl om, eller hvis du har spørgsmål til hvordan multi-valutaer fungerer, så må du endelig ikke tøv med at kontakte os på [email protected] Vi ser frem til at høre fra dig! 😊

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close