Tilbyd dine klienter skræddersyet Online Kurser

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

I takt med at vi bliver mere og mere digitaliseret, så derfor skal der være en rød tråd mellem hvad du tilbyder i din klinik fysisk og hvad du kan tilbyde på nettet. Oftest kan det være svært for folk at nå til kurser, hvis det ligger specielle tidspunkter på dagen – derfor kan du nu tilbyde dine klienter muligheden for at købe sig adgang til dine kurser online med appen: Online kurser

 

Med Online kurser får du:

  • En enkelt opsætning for dig og dine klienter som gør det nemt at tilgå dine online kurser
  • Muligheden for at skræddersy dit online kursus, så det passer til netop dig og den måde du vil have dine klienter skal se det
  • Mulighed for betaling af online kursus direkte fra din Online Booking med Easypay

Sæt dit online kurser op så det passer til netop dig og dine klienter

Med appen "online kurser" har du mulighed for at sætte dit online kursus op, så det passer til netop dig og dine klienter. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan du netop vil sætte det hele op. Dette kan være både, tekst, billeder og videoer ind. Samtidig kan du også vedhæfte filer, hvis du har behov for at dine klienter skal kunne downloade en fil ned.

Brugervenlig platform til dine klienter

Når dine klienter køber adgang til dit online kursus, vil der være en utrolig nem mulighed for at navigere rundt i selve online kurset. Du har her også muligheden for at skrive en beskrivelse til dit kursus, så dine klienter kan læse om selve online kurset inden de køber adgang til det.

Få betaling direkte gennem din Online booking med EasyPay

Når det kommer til selve betaling af Online kurser for dine klienter. Så er det en rigtig god ide at benytte sig af vores app “EasyPay” da denne app gør at dine klienter kan betale med det samme når de skal ind og have adgang til dit online kursus. Ligesom når de skal ind og booke sig ind til en aftale. Du kan dog også vælge at give dine klienter adgang til dine online kurser selv og derved sende dem en faktura.

Kom igang med Online kurser allerede i dag!

Hvis du mangler at få oprettet dig som bruger på Terapeut Booking, så kan du oprette en konto på bare et enkelt minut. Så tager det kun få minutter for dig at komme igang med Online kurser appen!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close