Hold styr på dine vagtplaner og lønninger med Workfeed

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Relion vagtskemaer

Hos Terapeut Booking er vi meget glade for at kunne præsentere Workfeed som samarbejdspartner. Workfeed er et super smart online vagtplanssystem som gør det utrolig nemt for dig at udgive nye vagter og at lave lønninger. Vink farvel til rod med vagtplaner og glemte aftaler. For at komme i gang skal du blot have en konto på både Workfeed og Terapeut Booking. Integrer med Workfeed i dag!

På Workfeed kan du blandt andet:

  • Oprette vagtplaner som sendes til dine medarbejder automatisk
  • Fastsætte lønninger, tilskud, pauser & mere
  • Automatisk få importeret vagter ind i din Terapeut Booking kalender – så skal du ikke kigge i to forskellige systemer

Overblik i hverdagen

Med en integration til Workfeed kan du nemt holde styr på din vagtplan. Du får et langt bedre overblik over dine medarbejderes vagter, tidsregistrering og meget mere. Med en integration til Terapeut Booking, så kan du i din Terapeut Booking kalender se de registrerede vagter. Så er det nemt at planlægge og tildele aftaler til medarbejdere. Du slipper for at holde styr på hvem der arbejder hvornår, så du har mere tid til dine klienter. Vi har også lavet en opstarts guide på vores blog, du kan finde blogpostet med en video-guide lige hér. Overblik er alt! Og med en integration til Workfeed kan du nu have overblik over alle vagtplaner og meget andet. Hav en klinik med overblik og overskud.

Kalender og kuglepen

Mulighed for stempelur og lønningssystem

Workfeed har en masse spænende funktioner og integrationer. Platformen tilbyder ligesom Terapeut Booking en stor frihedsgrad i indstillinger. Undersøg selv alle muligheder Workfeed kommer med, og find ud af, hvad der passer til lige netop dig. Du kan opsætte lønninger, pauser og løntillæg præcis som du syntes. Gå derfor ikke på kompromis med din vagtplan, og skab integrationen mellem Terapeut Booking og Workfeed. Øget digitalisering af dit kliniksystem er på mode, det simpificerer arbejdet for dine medarbejdere og øger værdien for dine klienter. Workfeed tilbyder lønnings-integrationer til DanLøn, Visma DataLøn, Salary og Fortnox. Ved at bruge tidsregistreringen og lønningsdata fra Workfeed bærer den valgte lønnings-integration det store læs. Undgå irriterende fejl ved at digitalisere dit system. Det er sværere at overse og glemme ting, når de står i kalenderen sammen med alt det andet du har kørende. Nemt og hurtigt.

En mand der løber fra bøger og mod computerskærm

Integrer Workfeed med Terapeut Booking allerede i dag!

Du kan komme i gang med at bruge Workfeed med Terapeut Booking allerede i dag. Først skal du have en gratis konto på Terapeut Booking. Herefter skal du ind på Workfeed og oprette en konto. Når du har dine konti kan du integrere dem hurtigt med vores videoguide på bloggen. Hvis du skal bruge hjælp til opsætningen, så skriv gerne til os på [email protected], så får vi dig godt på vej!

Graf med en hånd der peger med en kuglepen

Kom igang med TerapeutBooking!

Hvis du er interesseret i Workfeed-funktionen kan du læse vores blogindlæg, og se en videoguide til integrationen. Er du ikke bruger i forvejen, skal du oprette dig først.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close