Klippekort

Klippekort er et glimrende værktøj til at sørge for at dine klienter vender tilbage til din forretning. Funktionen lader dig sælge klippekort direkte gennem din Online Booking. Herefter vil dine klienter kunne betale med et klip, de booker en ydelse eller et event. App’en er gratis og kan aktiveres i Terapeut Bookings app-menu.

Hvordan opretter man et klippekort til en ydelse?

For at oprette et klippekort, gå til ‘Ydelser’ i den øverste menu, og klik derefter Opret ny. Herefter vælger du ‘Opret nyt klippekort’ -> ‘Klippekort til en ydelse’.

I de følgende trin, vil du se hvordan man opsætter sit klippekort:

1. Information: Giv dit klippekort et navn (der gerne inkluderer den ydelse klippekortet skal tilknyttes). Vælg hvor mange klip dit klippekort skal indeholde. Antal klip angiver hvor mange gange dine klienter kan booke en ydelse med dette klippekort. Hvis du vil, kan du også tilføje udløbsdato for klippekortet. Herefter skal du vælge hvilken ydelse der skal linkes til klippekortet. Du kan kun vælge én ydelse per klippekort.

Endelig, vælg en pris for dit klippekort, og klik på ‘Næste’ for at gemme indstillingerne.

2. Online Booking: Her kan du vælge om dit klippekort skal kunne købes i din Online Booking eller ej. Hvis dine klienter skal kunne købe et klippekort og bruge deres klip når de booker en aftale, så skal du sørge for at have Klient Login aktiveret. For at lære mere om Klient Login, klik her. Klik derefter ‘Tilføj’ for at gemme dit klippekort.

Det klippekort du netop har oprettet, vil nu være synligt i ydelsesoverblikket:

Hvordan opretter man et klippekort for events?

Igen, gå til ‘Ydelser’ i den øverste menu, og klik på + Opret ny. Klik derefter på ‘Opret nyt klippekort’ -> ‘Klippekort til events’, for at oprette et nyt klippekort til events. For klippekort til ydelser, skal den nødvendige information om dit klippekort udfyldes. Du skal også vælge om det skal kunne købes i din Online Booking eller ej.

Gå derefter til din kalender og tilføj klippekortet til et specifikt event. Klik på eventet (eller opret et nyt), og vælg derefter ‘Indstillinger’. Her vil du kunne vælge hvilket klippekort du vil tilføje til eventet:

Tilknyt klippekort til dine klienter

Du kan også manuelt tilknytte et klippekort til en specifik klient. Gå til klientens profil og klik på ‘Klippekort’ i menuen. Her kan du se alle klippekort som klienten har købt samt manuelt tilføje nye klippekort:

Billede der viser menuen på klientprofilen

Kombiner klippekort med ratebetalinger for en abonnementsløsning

Terapeut Booking har for øjeblikket ikke en separat app til en abonnementsløsning til dine klienter. Men hvis du kombinerer app’en ‘Klippekort’ med app’en ‘Ratebetalinger’, kan du tilbyde dine klienter en slags abonnement til dine yderlser. Dine klienter vil da kunne bruge deres klippekort til at booke aftaler med dig gennem deres medlemsskab. Dette kan installeres på følgende måde:

1. Vær sikker på at app’en ‘Klippekort’ såvel som ‘Ratebetalinger’ er aktiveret.
  2. Opret et nyt klippekort, der skal repræsentere dette medlemsskab. Vælg et maksimal antal klip som medlemskabet skal inkludere, eller sæt et højt nummer, hvis du vil være sikker på at dine klienter kan booke så mange aftaler som de ønsker. Endelig, sæt en udløbsdato på klippekortet for at sætte en tidsramme på medlemsskabet.
  3. Hvis du bruger EasyPay: Gå til dit klippekort og klik på ‘Online Booking’. Aktiver her muligheden for ratebetalinger og beslut dig for hvor ofte man skal betale for medlemsskabet. I nedenstående eksempel vil medlemsskabet vare 6 måneder og blive betalt én gang om måneden. Betalingen vil herefter automatisk blive trukket hver måned fra det betalingskort din klient har tilføjet.

Billede der viser ratebetalinger for klippekort

4. Hvis du ønsker at sende faktura manuelt: Opret en ny faktura for dit medlemsskabsklippekort. Prisen skal være sat til den totale pris for medlemsskabet. Herefter aktiver du ratebetaling og vælger hvor ofte medlemsskabet skal betales og hvornår:

Billede der viser klippekort og ratebetaling på faktura

Alle betalingsrater vil da automatisk blive sendt til din klient hver måned, i stedet for på én gang.