Klippekort

Klippekort er et godt værktøj til at være sikker på at klienter vender tilbage til din forretning. Denne funktion lader dig sælge klippekort direkte gennem din Online Booking. Dine klienter vil herefter kunne anvende dem og bruge et klip, når de booker en ydelse eller et event. App’en er gratis og kan aktiveres i Terapeut Bookings Apps-menu.

Hvordan opretter jeg et klippekort for ydelser?

For at oprette et klippekort, gå til ‘Ydelser’ i den øverste menu, og klik på + Opret ny. Klik derefter på ‘Opret nyt klippekort’ –> ‘Klippekort til en ydelse’ for at oprette et nyt klippekort til ydelser.

Klippekort til ydelser

I de følgende trin vil du kunne opsætte dit nye klippekort:

1. Information: Angiv et navn til dit klippekort (gerne et der inkluderer navnet på den ydelse som klippekortet skal tilknyttes) og vælg hvor mange klip dit klippekort skal have. Klippene angiver hvor mange gange dine klienter kan booke en ydelse med dette klippekort. Hvis du vil, har du mulighed for at angive en udløbsdato for dit klippekort. Derefter kan du vælg hvilken ydelse der skal tilknyttes klippekortet. Du kan kun vælge at tilknytte én ydelse per klippekort.

Klippekort oprettes

Endelig, angiv en pris for dit klippekort, og klik på ‘Næste’ for at gemme.

2. Online Booking: Her kan du vælge om dit klippekort skal kunne købes i din Online Booking eller ej. For at kunne klienter skal kunne købe et klippekort og bruge deres klip til at booke en aftale hos dig, skal Klient Login være aktiveret. For at lære mere om Klient Login, klik her. Klik derefter ‘Gem’ for at gemme dit klippekort.

Det klippekort du har tilføjet vil nu være synligt i ydelsesoverblikket:

Klippekort synligt i ydelsesoverblik

Hvordan opretter jeg et nyt klippekort til events?

Igen, gå til ‘Ydelser’ i den øverste menu og klik på + Opret ny. Klik derefter på ‘Opret nyt klippekort’ –> ‘Klippekort til events’ for at oprette et nyt klippekort til events. På samme måde som ved ydelsesklippekort, udfyld den nødvendige information om dit klippekort og vælg om det skal kunne købes i din Online Booking eller ej.

Gå derefter til din kalender for at tilføje klippekortene til et specifikt event. Klik ganske simpelt på eventet (eller opret et nyt) og vælg derefter ‘Indstillinger’. Her vil du kunne vælge hvilket klippekort der skal tilknyttes dit event:

Oprettelse af klippekort til events

Tilføj klippekort til dine klienter

Du kan også manuelt tilføje et klippekort til en specifik klient. Gå ganske enkelt ind på klients profil og klik ‘Klippekort’ i den øverste menu. Her vil du kunne se alle klippekort som klienten har købt, og også manuelt tilføje nye klippekort:

Manuelt tilføj klippekort til klienter

Kombiner klippekort med ratebetaling for at tilbyde et abonnement

Terapeut Booking tilbyder for øjeblikket ikke en separat app med abonnementsløsninger til dine klienter. Dog, hvis du kombinerer app’en ‘Klippekort’ med app’en ‘Ratebetalinger’, kan du tilbyde dine klienter en slags abonnement til dine yderlser. Dine klienter vil da kunne bruge deres klippekort til at booke aftaler med dig gennem deres medlemsskab. Dette kan installeres på følgende måde:

• Vær sikker på at app’en ‘Klippekort’ såvel som ‘Ratebetalinger’ er aktiveret.
  • Opret et nyt klippekort, der skal repræsentere dette medlemsskab. Vælg et maksimal antal klip som medlemskabet skal inkludere, eller sæt et højt nummer, hvis du vil være sikker på at dine klienter kan booke så mange aftaler som de ønsker. Endelig, sæt en udløbsdato på klippekortet for at sætte en tidsramme på medlemsskabet.
  • Hvis du bruger EasyPay: Gå til dit klippekort og klik på ‘Online Booking’. Aktiver her muligheden for ratebetalinger og beslut dig for hvor ofte man skal betale for medlemsskabet. I nedenstående eksempel vil medlemsskabet vare 6 måneder og blive betalt én gang om måneden. Betalingen vil herefter automatisk blive trukket hver måned fra det betalingskort din klient har tilføjet.
Billede der viser ratebetalinger for klippekort

4. Hvis du ønsker at sende faktura manuelt: Opret en ny faktura for dit medlemsskabsklippekort. Prisen skal være sat til den totale pris for medlemsskabet. Herefter aktiver du ratebetaling og vælger hvor ofte medlemsskabet skal betales og hvornår:

Billede der viser klippekort og ratebetaling på faktura

Alle betalingsrater vil da automatisk blive sendt til din klient hver måned, i stedet for på én gang.