Vi arbejder til lands, til vands og i luften hos Terapeut Booking

 

remote, Terapeut Booking, TB

 

Medarbejderne hos Terapeut Booking er ikke bundet til en arbejdsplads, men i stedet kan de frit arbejde fra alle verdenshjørner. En remote arbejdsplads, hvor landegrænser er opløst, og evner er prioriteret.

 

Initiativtagerens slaraffenland

I Terapeut Booking tilbyder vi vores medarbejdere en remote arbejdsplads. Det er vigtigt for os at være fleksible og imødekommende over for både vores medarbejdere og kunder. Derfor er det ikke ualmindeligt, at størstedelen af medarbejderstaben arbejder fra deres hjem eller kontorer i Århus eller Valencia.

Det er ligeledes betydningsfuldt for os, at vores medarbejdere selv kan tilrettelægge både arbejdsplads og de projekter de nu engang håndtere.

Så hvad får du fra Terapeut Booking?

  • Et fleksibelt og imødekommende team
  • Vi arbejder fra hele verden, så du kan forvente hurtig responstid
  • En automatiseret virksomhed, der sælger automatiserede løsninger
  • At arbejde remote betyder at vi kan rykke utrolig hurtigt, når der er behov for det

Terapeut Booking stræber efter er være, hvad vi sælger.

 

“Førsteklasses system, med nem og lækker brugervenlighed, det er jo nærmest selvkørende. God service, man får hjælp straks. Jeg oplever tilgang i klienter, som ikke ringer forgæves, de bare booker. Det sparer mig tid i hverdage. Så cool at aftalerne bare popper op i min kalender. Alt er nemt, faktura, betaling, SMS service og styring af systemet.”

Michael Gunnersen, Familie og psykoterapeut MPF

 

Der er ingen tvivl om, at remote arbejde har sine fordele og ulemper. Ulemperne er helt klart, at vi ikke har muligheden for at sidde og se hinanden i øjnene, men det kan til dels løses via videochat og andet online kommunikation. Vi kan derimod rykke utrolig hurtigt.

Vi er et lille team, som håndtere mere end 18.000 klinikers booking verden over. Det er noget vi er ekstremt stolte over.

 

remote, mailboxes, world

 

Fra Columbia til Valencia og Hong Kong

Virksomhedens hovedsæde er fysisk placeret i København, men flere af medarbejderne er spredt udover hele verden. Vi har kolleger, som arbejder fra Jylland, København, Columbia, England, Norge, Hong Kong og endda fra en sejlbåd, der ligger til i Valencias havn.

Medejer Bo Møller, har også af flere omgange udforsket mulighederne for, at tage sin bærbare i en rygsæk og rejse verden rundt med arbejdet. Bo har bl.a. udforsket lande som:

  • Tanzania
  • Kenya
  • Seychellerne
  • De Forenede Arabiske Emirater
  • Oman
  • Gran Canaria

Alt imens han stadig aktivt var en del af virksomhedens daglige funktioner.

 

remote, bo møller, terapeut booking, easypractice

 

Casper – Sømand på de syv verdenshave

I Valencias havn finder vi sømand og digital nomade, samt kundeservice og marketingmedarbejder, Casper Jørgensen, som har sejlet langs den portugisiske kyst for at nå sin nuværende destination.

Casper er ingeniørstuderende, der er på udveksling i Valencia, hvor han bruger sin sejlbåd som husbåd. Her arbejder Casper fra både caféer, havnen, sin båd og ude fra havet af, når internettet er til det.

Han er på nuværende tidspunkt ansvarlig for Terapeut Bookings Facebook tilstedeværelse, samt en del af vores support og kundeservice.

 

Rute 3, Casper, sejlbåd, easypractice, medarbejder, remote

 

Selvkørende med et personligt præg

Terapeut Booking er utrolig digitaliseret, og størstedelen af vores kommunikation foregår over virksomhedschat-applikationen, Slack. Dette gælder også vores månedlige sprint-møder, som deltages i online via Slacks videochat eller Skype.

Det er en selvkørende virksomhed, hvor man selv planlægger tid og arbejde. Her bruger vi bl.a. projektværktøjet Basecamp til planlægning af vores forskellige aktiviteter.

Alt i alt ser vi os selv, som en ekstremt fleksibel virksomhed med en flad organisationsstruktur. Alle kan bidrage, og selv praktikanter har muligheden for at skabe noget værdifuldt til virksomheden.

Nemt, sjovt og enkelt

En remote arbejdsplads er bestemt ikke for alle. Det er en konstant balance og en kunst at skabe et velfungerende og sundt arbejdsmiljø online. Hos Terapeut Booking har vi fået det til at spille. Vi er en remote arbejdsplads, hvor landegrænser er uden betydning, og evner og kompetencer er i højsædet.

Vores mål er at gøre det nemmere, sjovere og enklere i hverdagen. Vores organisationsstruktur hjælper os til det, men skal vi hjælpe dig? Så kontakt os på kontakt@terapeutbooking.dk.

macbook
Har du spørgsmål?

Du kan oprette en gratis bruger og prøve platformen af på terapeutbooking.dk.

Hvis du har spørgsmål kan du altid skrive til os på vores e-mail kontakt@terapeutbooking.dk. Vi er klar til at hjælpe.

quotation mark

Fantastisk overskueligt bookingsystem som er nemt at arbejde med. Vi oplever god service, god brugervenlighed og et nemt online booking system, som vores kunder er meget glade for.
Alt i alt er det en god oplevelse at arbejde med Terapeut Booking og vi vil klart anbefale det til andre.

Anders Laun

Osteopat D.O. & Aut. Fysioterapeut
www.osteocare.dk

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)