Online Booking og bookingkalender – for dig og dine klienter

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Forside i Online Booking

Vi har bygget et online booking system, så du uanset din virksomheds behov, lettere kan strukturere din hverdag. Du kan nemt og hurtigt danne dig et overblik over hvad der skal ske og hvilke klienter som besøger dig. Booking systemet forbedrer behandlingerne både for dig som praktiserende og for dine klienter. Nu har du mulighed for at bruge din tid på behandlingen og dem, der modtager dine ydelser. Online Booking er derfor en essentiel del af den moderne klinik. Det er der god grund til. Dine klienter kan nemt og hurtigt bestille tider i dine åbningstider, og du kan slippe telefonbookingen. Vores online booking platform er derfor et lille skridt for dig som klinikdrivende, men et stort spræng imod den digitaliserede og GDPR sikre klinik.

  • Nem og enkel oprettelse med individuelle åbningstider og nemme redigeringsfunktioner
  • Tilføj ydelser og pris efter eget valg i så mange kalendere, du vil – både til online booking og i bookingkalender
  • Både nye og eksisterende klienter kan nemt og enkelt booke en ledig tid direkte fra dit websted

Du kan finde mere information og komme i gang med Online Booking med hjælp fra hjælpecenteret her.

En løsning for alle faggrupper

Du har mulighed for at skræddersy din Online Booking så den passer til præcis dit klientel. Tilføj information, som bliver vist på din bookingformular. Her kan du tilføje dit erhverv og uploade et billede af dig selv. Du kan også vælge, om du vil have en påmindelse, hver gang der kommer en ny booking. Tilvælg, hvilke ydelser, du tilbyder, og tilføj prisen. Du kan tilføje alle de ydelser som din klinik tilbyder, eller du kan vælge at nogle ydelser kun kan bookes gennem dig. Vi har gjort redigeringen af din Online Booking super nem, så du selv kan sætte den op på et øjeblik.

Klippekort i Online Booking

Lad klienten vælge selv

Med bookingsystemet får dine potentielle klienter fri adgang til at se, når du er ledig. De finder et ledigt tidspunkt, booker sig ind og modtager en påmindelse om behandlingen klokken 12 dagen før - helt uden at du skal gøre noget. Med Online Booking har du derfor mindre papir at holde styr på, og mindre arbejde til dig. Din klient bliver ført igennem bookingen i deres eget tempo, og du kan skræddersy processen til dit eget behov. Du kan også indsætte dine handelsbetingelser som et felt der skal krydses af i bookingen. Så undgår du at have uoverensstemmelser med klienter når det gælder aflysninger, betalinger, tidsbestilling og meget mere. De kan også vælge at booke næste ledige tid. Din helt egen online booking der passer til præcis dine klienters behov - Se dét er god service!

Vælg tidspunkt i Online Booking

Åbningstider

Vælg selv dine åbningstider. Her vælger du både ugedage og tidsrum. Ønsker du lukket i weekenden eller på bestemte hverdage, kan du trykke på ‘Åbningstid i specifik uge'. Så kan du for ugen vælge specielle åbningstider eller lukke for hele dage. I kalenderen har du endda også mulighed for at oprette en 'luk for online booking' funktion. Hold åbent præcis når du vil holde åbent. Med dine egne åbningstider kan du ikke blive overrasket over aftaler der ligger på skæve tidspunkter. Kort sagt undgår du de uventede aftaler og får mere frihed til at yde god behandling. Du vælger helt selv! Du kan også vælge om åbningstiderne skal være forskellige i lige og ulige uger. Under "indstillinger" -> "online booking" -> "ledige tider" kan du slå "Aktiver ulige/lige åbningstider" til. Nu opstår muligheden for lige og ulige uger under "åbningstider"-knappen.

Du kan også sikre dig, at du aldrig vil blive dobbeltbooket. Vores app, Ressourcestyring, lader dig tilknytte en ressource - såsom et lokale - til en ydelse. Du kan da vælge, at ydelsen skal blokeres for Online Booking på tværs af kalendere i det tidsrum.

Åbningstider i Terapeut Booking

Opret en privat kalender

Med den private kalender har du mulighed for at tilbyde bestemte klienter ydelser, som ikke skal være tilgængelige for alle. Du kan men denne funktion vælge specifikt hvilke ydelser der skal være tilgænge for udvalgte klienter. En privat kalender kan ikke ses under din normale Online Booking. Kalenderen kommer kun frem hos de klienter der har adgang til det private link, som tildeles når du opretter kalenderen. Har klienten modtaget det private link til kalenderen vil de have mulighed for at se den, og booke en tid i denne kalender.

Privat kalender

Vil du gerne igang med at sætte din online booking op?

Det kan vi godt forstå! Så skynd dig at tilmelde dig Terapeut Booking, og så er du klar til at gå igang på 2 minutter! Det er super nemt at komme i gang med din nye Online Booking platform, og du kan få en gratis konto allerede i dag.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close