Online Booking – for dig og dine klienter

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Vi har bygget et online booking system, så du uanset din virksomheds behov, lettere kan strukturere din hverdag og danne dig et overblik over hvad der skal ske og hvilke klienter som besøger dig. Booking systemet forbedrer behandlingerne både for dig som praktiserende terapeut eller behandler og for dine klienter, fordi du har mulighed for at bruge din tid på behandlingen og dem, der modtager dine ydelser.

  • Nem og enkel oprettelse med individuelle åbningstider og nemme redigeringsfunktioner
  • Tilføj ydelser og pris efter eget valg i så mange kalendere, du vil
  • Både nye og allerede eksisterende klienter kan nemt og enkelt booke en ledig tid direkte fra dit websted

 

 

En løsning for alle faggrupper

Tilføj information, som vil blive vist på din bookingformular. Her kan du tilføje dit erhverv og uploade et billede af dig selv. Du kan også vælge, om du vil have en påmindelse, hver gang der kommer en ny booking. Vælg, hvilke ydelser, du tilbyder, og tilføj prisen. Du kan tilføje alle de ydelser, som din klinik kan udbyde, og priserne kan naturligvis tilpasses herefter.

Lad klienten vælge selv

Med bookingsystemet får dine potentielle klienter fri adgang til at se, når du er ledig. De finder et ledigt tidspunkt, booker sig ind og modtager en påmindelse om behandlingen klokken 12 dagen før - helt uden at du skal gøre noget.

Åbningstider

Vælg selv dine åbningstider. Her vælger du både ugedage og tidsrum. Ønsker du lukket i weekenden eller på bestemte hverdage, kan du trykke på ‘Åbningstid i specifik uge'. Så kan du for ugen vælge specielle åbningstider eller lukke for hele dage. I kalenderen har du enda også mulighed for at oprette en 'luk for online booking' funktion. Du vælger helt selv!

Vil du gerne igang med at sætte din online booking op?

Det kan vi godt forstå! Så skynd dig at tilmelde dig Terapeut Booking, og så er du klar til at gå igang på 2 minutter!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close