Sikker kommunikation med dine klienter via krypterede og sikre beskeder

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Her hos Terapeut Booking har vi arbejdet utrolig hårdt for at sikre, at systemet lever 100% op til den nye persondataforordning. Som led i vores seneste app, som var vores samtykke app, har vi valgt at følge GDPR og jeres forslag og udviklet en besked-app, hvor du som behandler kan kommunikere sikkert med dine klienter via krypterede beskeder.

 

Med den nye app kan du sende:

  • Generelle beskeder og diverse filer
  • Fakturaer
  • Journalnotater

 

Hvad betyder det egentlig at kryptere en besked?
For at beskytte indholdet i en besked, skal man kryptere indholdet. Dvs. man låser indholdet, så besked skjules for uvedkommende. For at få adgang til indholdet, benyttes en krypteringsnøgle, som tilsende til modtageren sammen med beskeden. På den måde, er det kun afsender og modtager, som kan dekryptere beskeden og tilgå indholdet.

 

Er det så det samme som en almindelig SMS eller e-mail?
Det korte svar er, nej. Rent teknisk set kan man ikke kryptere en SMS. Kryptering af en mail er en forholdsvis kompliceret proces. Derudover skal hele forbindelsen fra mailen bliver sendt af sted, til den ender hos modtageren være krypteret, hvilket næsten er umuligt er kontrollere. Vi har derfor udviklet en app som automatisk sørger for, at hele forbindelsen mellem afsender og modtager sker via en krypteret forbindelse, da beskeden ikke går på tværs af internettet, men bliver på Terapeut Bookings sikre og krypterede platform.

 

Alt sammen helt sikkert for både dig og klienten. Har du brug for hjælp til at komme i gang med at bruge besked-appen, så hop ind på vores blog, og se videointroduktionen til appen.

Brugervenligt design - også på mobilen

Selve beskedfunktionen er udviklet i et simpelt design som også er kompatibelt med mobil og tablet, så du kan kommunikere med dine klienter, også når du ikke lige sidder i klinikken.

Sikker håndtering af journaler og fakturaer

Ved at bruge besked-appen signalerer du over for dine klienter, at du håndterer persondata korrekt, og at du er opmærksom på, at kundens data er vigtig for dem.

Automatisk notificering

Når du sender en besked til klienten, så kan du vælge at notificere klienten via SMS eller mail om at de har modtaget en ny besked fra dig. Omvendt når klienten sender en besked til dig, så vil du blive notificeret i klientoversigten, hvor du også nemt kan få overblik over, hvilke klienter der venter svar fra dig.

Sådan kommer du i gang

Hvis du ikke allerede har en bruger på Terapeut Booking, så opret dig gratis og log ind i systemet. Når du er logget ind skal du klikke på Apps og aktiver “Sikre beskeder”-appen. Så er du klar til at gå til klientsiden, og sende sikre beskeder til dine klienter.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close