To-faktor-sikkerhed sikrer dine klienters login

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
QR kode og opsætning

Som behandler i en digital verden er det super vigtigt at sikre sig al personfølsom data gemmes sikkert og ikke kan tilgås af uvedkommende. Med Terapeut Bookings app “To-faktor sikkerhed” kan du tilføje ekstra sikkerhed når det gælder at logge ind på dit Terapeut Booking system. Udover dit “almindelige” e-mail og adgangskode får du en 6-cifret kode på telefonen, via Google Authenticator appen, som du logger ind med. Udover “To-faktor sikkerheden” kan du se mere om Terapeut Booking og GDPR generelt. Du kan yderligere hoppe ind på vores blog og læse en detaljeret guide omkring hvordan du får sat appen op i dit Terapeut Booking system. Med Terapeut Booking får du:

  • Enkel opsætning og guide i vores App-menu.
  • Yderligere sikkerhed, så ikke andre end dig kan logge ind.
  • Din nye kode direkte på telefonen.

Ny kode hvert 10. sekund!

Ud over at appen "To-faktor sikkerhed" giver dig en ny kode på telefonen, så vil den kode kun være aktiv og gyldig i 10 sekunder før den fornyes. Dette sikre at man skal have telefonen på sig når man logger ind og, at koden kun virker i 10 sekunder. Det gør det praktisk talt umuligt for andre end dig at logge ind. Det er noget flere og flere terapeuter og klinikker bliver opmærksomme på, da adgangen til Terapeut Booking skal holdes så sikker som over hovedet muligt.

computerskærm med hængelås

Gratis og super nemt at sætte op.

For at aktivere appen i Terapeut Booking sikre vi os at du bliver sat ind i hvordan den virker. Du skal sørge for at have Google Authenticator downloaded på din telefon og at denne app har adgang til dit kamera på telefonen. På den måde kan du scanne en såkaldt QR-kode, som sikre at du får de rigtige koder vist på skærmen. Herfra vil din Google Authenticator løbende kommunikere med dit Terapeut Booking system. Herfra logger du så ind med e-mail og kodeord, som du plejer, men yderligere bruger din telefon til at indtaste den gyldige og aktuelle 6-cifrede adgangskode.

QR kode i to-faktor-sikkerheds app

Flere brugere på ét system?

Hvis I er en større klinik, så kan I gennem "Medarbejdere"-appen administrere hvem der skal benytte "To-faktor sikkerheden" og hvem der ikke skal. Det kan være I har en medarbejder som ikke behøver appen eller ikke har adgang til Google Authenticator. Uanset så kan det nemt administreres gennem vores "Medarbejdere"-app. Hvis man benytter sig af appen "To-faktor-sikkerhed" anbefaler vi, at de medarbejdere der har rettigheder til klient data - enten via klient journal eller faktura - bruger "To-faktor sikkerhed".

Skrivebord med lampe, plante og computer

Terapeut Booking og To-faktor sikkerhed

Er du nysgerrig på to-faktor-sikkerhed, kan du læse endnu mere i vores hjælpecenter. Med Terapeut Booking og "To-faktor-sikkerhed" er du helt sikker på dine data er sikret og kun du kan tilgå dem. Du finder appen inde i menuen "Apps" og du kan nemt aktivere appen ved at følge opsætningsguiden. Hvis du endnu ikke har en bruger, så kom lynhurtigt i gang med Terapeut Booking. Herefter skal du sikre dig, at du fremover har telefonen og din Google Authenticator app med dig på farten hvis du vil logge ind igen.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close