Sørg for at dine data er gemt sikkert og ingen andre end dig kan se dem

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Som behandler i en digital verden er det super vigtigt at sikre sig al personfølsom data gemmes sikkert og ikke kan tilgås af uvedkommende. Med Terapeut Bookings app “To-faktor sikkerhed” kan du tilføje ekstra sikkerhed når det gælder at logge ind på dit Terapeut Booking system. Ved siden af dit “almindelige” brugernavn og adgangskode får du en 6-cifret kode på telefonen, via Google Authenticator appen, som du logger ind med. Udover “To-faktor sikkerheden” kan du se mere om Terapeut Booking og GDPR generelt.

  • Enkel opsætning i vores App-menu.
  • Pift dit system op med ekstra sikkerhed.
  • Få din nye kode direkte på telefonen.

Ny kode hvert 10. sekund!

Ud over at appen "To-faktor sikkerhed" giver dig en ny kode på telefonen, så vil den kode kun være aktiv og gyldig i 10 sekunder før den fornyes. Dette sikre at man skal have telefonen på sig når man logger ind og, at koden kun virker i 10 sekunder. Det gør det praktisk talt umuligt for andre end dig at logge ind.

Gratis og super nemt at sætte op.

For at aktivere appen i Terapeut Booking sikre vi os at du bliver sat ind i hvordan den virker. Du skal sørge for at have Google Authenticator downloaded på din telefon og at denne app har adgang til dit kamera på telefonen. På den måde kan du scanne en såkaldt QR-kode, som sikre at du får de rigtige koder vist på skærmen.

Flere brugere på ét system?

Hvis I er en større klinik, så kan I gennem "Medarbejdere"-appen administrere hvem der skal benytte "To-faktor sikkerheden" og hvem der ikke skal. Det kan være I har en medarbejder som ikke behøver appen eller ikke har adgang til Google Authenticator. Uanset så kan det nemt administreres gennem vores "Medarbejdere"-app.

Med Terapeut Booking og To-faktor sikkerhed

Med Terapeut Booking og To-faktor sikkerhed er du helt sikker på dine data er sikret og kun du kan tilgå dem. Du finder appen inde i menuen "Apps" og du kan nemt aktivere appen ved at følge opsætningsguiden. Hvis du endnu ikke har en bruger, så kom lynhurtigt i gang med Terapeut Booking.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close