Få gratis online betaling til din praksis med EasyPay

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
EasyPay fra klientens perspektiv på booking siden

I samarbejde med Stripe, en af verdens største udbydere af digitale betalingsløsninger, har vi udviklet et revolutionerende online-betalingssystem til dig og dine klienter. Med få, hurtige klik, kan dine klienter betale deres behandlinger og sessioner online, når de booker deres tid hos dig. Du kan også vælge blot at reservere beløbet, til behandlingen er udført, eller bare give dem muligheden for at betale med kreditkort direkte fra deres faktura. Kombineret eksempelvis med vores ‘Events’-app, bliver EasyPay et stærkt værktøj til at sikre deltagelse til alle dine kurser, foredrag og events, når deltagerne betaler for billetten forud. Du kan læse meget mere om hvordan du bruger EasyPay på vores blog i den komplette guide til EasyPay.

Lad dine klienter betale online når de bestiller tid

Med Terapeut Booking's egen betalingsløsning, som vi kalder EasyPay, er det meget simpelt, at kombinere online booking og online betaling. Dine klienter finder en ledig tid og betaler for den med det samme. Så skal du slet ikke tænke på at administrere betalinger fra dine klienter. Alt bliver registreret og bogført automatisk i Terapeut Bookings fakturasystem. Du kan også helt selv vælge hvornår betalingen skal ske. Du vælger selv om behandlingen skal betales ved booking, om den blot kan betales ved booking, eller om du kun ønsker at klienten kan betale efter bookingen. Fleksibiliteten og brugervenligheden er i top med EasyPay

laptop på træbord som viser easypay betalingsside

Ingen bøvl med papirer

Med EasyPay er der ingen bøvl med at indsende papirer eller betaling af opstartsgebyrer. Det er der intet behov for. Du udfylder bare informationer omkring din virksomhed og så er du i gang med at modtage betalinger fra dine klienter. Der er ingen grund til at vente langt og længe på accept af betalingsaftaler når du kan komme i gang på to minutter med EasyPay.

notesblok med krøllet papir

Gennemskuelige priser

Med EasyPay er det lige meget hvor mange transaktioner du modtager. Du betaler altid den samme pris. Du betaler altid 1,9% + 1,50kr. (excl. moms) pr. transaktion. EasyPay koster 0 kr. i abonnement. Der er ingen binding. Der er ikke behov for en indløsningsaftale eller en betalingsgateway. Alt er inkluderet i prisen. Vi ønsker altid at være transparente i vores priser. Der er ingen skjulte gebyrer hos Terapeut Booking, og du kan læse meget mere omkring vores abonnementspriser på vores hjemmeside.

EasyPay opsætning i Terapeut Booking

Eksportér dine EasyPay-betalinger

EasyPay gør det også legende let for dig, at trække data om dine online betalinger ud af systemet. I kombination med vores Import/Eksport-app, vil du kunne trække en eksport ud. Mere specifikt gøres dette under 'Indstillinger' --> 'Import/Eksport' --> 'Eksporter'. Denne funktion i systemet gør det muligt, at trække alle dine forskellige typer data ud af systemet. Du vil blot vælge hvilken type data du ønsker fra drop-down-menuen og vælge 'Eksporter', og så vil filen blive hentet ned på din computer.

EasyPay eksport i Import Eksport menuen

Kom i gang med EasyPay i dag!

Det er nemt at sætte EasyPay op, da det er en integreret del af Terapeut Booking. Opret en gratis Terapeut Booking konto og log ind. Herefter skal du logge ind med dit brugernavn og kodeord. Når du er logget ind skal du klikke på Apps og herefter “EasyPay”. Følg vejledningen på skærmen, se vores 'how to'-video lige her. Læs også mere i vores hjælpecenter . Der er ingen bindning på EasyPay og du kan altid vælge at bruge en anden platform, hvis du ønsker dette.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close