Få gratis online betaling til din praksis på 2 minutter, med Terapeut Booking og EasyPay

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

I samarbejde med Stripe, en af verdens største udbydere af digitale betalingsløsninger, har vi udviklet et revolutionerende online-betalingssystem til dig og dine klienter. Med få, hurtige klik, kan dine klienter betale deres behandlinger og sessioner online, når de booker deres tid hos dig. Du kan også vælge blot at reservere beløbet, til behandlingen er udført, eller bare give dem muligheden for at betale med kreditkort direkte fra deres faktura. Kombineret eksempelvis med vores ‘Events’-app, bliver EasyPay et stærkt værktøj til at sikre deltagelse til alle dine kurser, foredrag og events, når deltagerne betaler for billetten forud.

  • Nem og sikker online betaling
  • Automatisk fakturering
  • Betaling direkte i booking-vinduet

Lad dine klienter betale online når de bestiller tid

Med Terapeut Booking's egen betalingsløsning, som vi kalder EasyPay, kan du nemt kombinere online booking og online betaling. Dine klienter finder en ledig tid og betaler med det samme. Så skal du ikke tænke på at administrere betalinger fra dine klienter. Alt bliver registreret og bogført automatisk i Terapeut Booking.

Ingen bøvl med papirer

Med EasyPay er der ingen bøvl med at indsende papirer eller betaling af opstartsgebyrer. Du udfylder bare informationer omkring din virksomhed og så er du i gang med at modtage betalinger fra dine klienter.

Gennemskuelige priser

Med EasyPay er det lige meget hvor mange transaktioner du modtager. Du betaler altid den samme pris. Du betaler altid 1,9% + 1,50kr. (excl. moms) pr. transaktion. EasyPay koster 0 kr. i abonnement. Der er ingen binding. Der er ikke behov for en indløsningsaftale eller en betalingsgateway. Alt er inkluderet i prisen.

Sådan kommer du i gang med EasyPay

Det er nemt at sætte EasyPay op, da det er en integreret del af Terapeut Booking. Opret en gratis Terapeut Booking konto og log ind. Herefter skal du logge ind med dit brugernavn og kodeord. Når du er logget ind skal du klikke på Apps og herefter “EasyPay”. Følg vejledningen på skærmen, se vores 'how to'-video lige her. Der er ingen bindning på EasyPay og du kan altid vælge at bruge en anden platform, hvis du ønsker dette.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close