Lav events og holdtræninger nemt og hurtigt

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Event opsætning på Terapeut Booking

Lige meget om du er yogalærer, sexolog, massør eller psykoterapeut, er der altid en god grund til at samle folk. Det kan være, du skal undervise et hold, holde en reception for dine nye kliniklokaler, eller har inviteret en knalddygtig foredragsholder, der kan få ørene til at stritte. At holde styr på deltagere, betalinger, gæstelister og måske endda programændringer, kan være en ordentlig omgang, men med Terapeut Bookings Events-app, er det ingen sag. Du kan oprette events præcis som du ville oprette en klientaftale, og events fungerer super godt i samspil med online booking app’en.

 

 

Lad eventen koordinere sig selv

Når din event er søsat og sendt ud i verden, kan du gå tilbage til dit daglige arbejde, og lade sagerne klare sig selv. Deltagerne melder sig selv til eventen, og hvis der endda er billetsalg involveret, klares betalingen nemt med EasyPay, som er Terapeut Bookings eget betalingssystem. Så kan deltagerne hurtigt, nemt og sikkert betale for deres billet med deres kreditkort, når de booker pladsen. Og så er det ellers bare med at glæde sig til at hilse på dem alle.

Whiteboard med tusser og en svamp

Kommunikér til alle deltagerne på samme tid

Er der ændringer i programmet, eller er dit ugentlige træningshold aflyst på grund af sygdom, er det nemt at tage hånd om. Ikke noget med at ringe rundt til tyve forskellige mennesker og aflyse, og måske endda forstyrre dem i noget vigtigt. Med Events er det nemt og hurtigt at sende en mail til alle dine deltagere, som de kan læse, præcis når det passer dem. Du kan hurtigt og nemt sende fællesbeskeder til deltagerne om hvad end de har brug for at vide. Hvis de skal medbringe noget til eventet som du ikke fik med i event-beskrivelsen er det super nemt lige at skrive til dem.

Rødvinsglas

Den letteste vej til events

Terapeut Booking gør det nemt for dig at afholde events, hold og arrangementer, ligemeget, hvad temaet måtte være. Det er nemt for dig at kreere eventen og dele den med verden, og ligeså nemt for deltagerne at tilmelde sig og betale - og endda endnu nemmere for dig at få overblik over deltagerliste, betalinger og program. Og hvis du vil gentage succesen, kan du med få klik kopiere selve eventen, og oprette den igen en uge, en måned eller et år senere, direkte i din kalender.

Event overblik på Terapeut Booking

Kom i gang med Events

Du finder Terapeut Bookings Events-app under menupunkten ‘Apps’, i venstre side af skærmen. Her skal du blot trykke ‘Aktivér Events’, og følge instrukserne - så er du i gang. Hvis du endnu ikke har en bruger, kan du lynhurtigt komme i gang ved at oprette en bruger hos Terapeut Booking.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close