Bliv marketingchef for Terapeut Booking og Easypractice!

Bo Møller
08-03-2016
4 minutters læsetid

Skal du være vores nye marketingchef?

Vi vil dominere markedet for booking- administration og journalsystem for terapeuter i hele verden. Skal du være med?

OBS: Vi søger også 2 medarbejdere til studiejob indenfor marketing. Se mere her!

Bookings for mere end 100.000.000 kroner.
Knap 100.000 registrerede klienter.
5.000+ registrerede terapeuter.

Så langt er vi nået med Terapeut Booking og Easypractice indtil nu. Vi har dog forventninger der rækker langt over ovenstående tal. Indenfor de næste 3 år skal vi håndtere bookings for over en milliard kroner, have adskillige 100.000 registrerede klienter og terapeuter på systemet i mere end de 10 lande vi allerede opererer i.

Vi kan ikke klare ovenstående målsætning alene og derfor har vi brug for dig!

Teamet består i dag af Emil Højbjerg, Bo Møller, Olga, Jesper Jarlskov + diverse freelancere on/off. Vi vil gerne skalere væsentligt op på marketing, som i dag håndteres af Bo Møller og Olga.

Jesper (TV), Emil og Olga på kontoret på Rocket Labs i København.

Jesper (TV), Emil og Olga på kontoret på Rocket Labs i København.

Konkret har vi brug for én der kan varetage følgende opgaver

Vi fokuserer ikke på flotte farver, logo-design, branding-strategier og snak. Vi sværger til metrics, test, analyse og statistik. Hvis du søger job hos os har vi altså en forventning om at du kommer med enten massiv erfaring eller en kæmpe interesse for data-drevet marketing. Vi kommer ikke til at bruge penge på TV-reklamer eller flotte farver, så længe vi kan skaffe brugere og vækst via online marketing. I den sammenhæng måler vi alt, hvad måles kan. Beslutninger træffes udelukkende baseret på data og hypoteser vi i fællesskab udarbejder. Din rolle vil være at være styrmand og driver på vores marketing-aktiviteter. Det betyder, at vi forventer du vil befinde dig godt i en rolle som “spillende træner”. Du vil nemlig skulle lede de growth hackers/marketing medarbejdere vi ansætter og ligeledes selv eksekvere.

Typiske opgaver er bl.a. følgende:

 1. Udarbejdelse af Facebook kampagner
 2. Automatisering af henvendelser til kunder
 3. Udarbejdelse af landingpages
 4. Optimering af AdWords kampagner
 5. Tracking på ovenstående

Vi forventer at du kender til teknikker såvel som strategier for ovenstående.

Her ses et eksempel på en Facebook reklame

Her ses et eksempel på en Facebook reklame fra 2016

Dit ansvar vil blive følgende.

 1. Overordnet ansvar for marketing
 2. Planlægning og håndtering af vores online marketing budgetter på Facebook og AdWords
 3. Kreativ strategisk planlægning ifht. marketing
 4. Ansættelse af marketing-team udover vores ene medarbejder på deltid.
 5. Daglig ledelse af alt relateret til marketing og onboarding af kunder
 6. Eksekvering på marketing-koncepter (Som f.eks. community management, e-mail marketing, Facebook- og AdWords marketing, ambassadør-programmer, content marketing m.m.)

Sådan ser vi marketing

Marketing er for os en helt central del i udviklingen af vores produkt, Terapeut Booking. Vores primære marketing-aktiviteter består i dag i Facebook-annoncering og AdWords-annoncering. Vi er enormt fokuserede på tal, hvorfor størstedelen af tiden for vores nuværende marketingchef, Bo Møller, bliver brugt i et regneark. Begreber som CLV, CAC og churn er helt centrale i vores daglige snak om forretningen og marketing. Marketing er for os et ROI-middel.

Vi forventer at du er stærk i tal, dygtig til beregninger og god til regneark. Det forventes herudover at du kan levere resultater og tør tage et stort ansvar.

Vi forventer du arbejder fuldtid på vores kontor i Rocket Labs, København. Derudover forventer vi du er vant til at ansætte og lede personale samt har dybdegående kendskab til online marketing og forretning. Det vil være et stort plus, hvis du har arbejdet med regneark, programmering (i f.eks. excel eller ved avancerede statistik beregninger), rapportering via online værktøjer eller lignende moderne online marketing.

Se evt. denne artikel om Growth Marketing for mere information om hvordan vi ser på faget.

Her kan du i øvrigt se en video fra vores lancering af den internationale udgave af Terapeut Booking, Easypractice.net.

Fest for EasyPractice

Din baggrund

Vi er ikke så fokuserede på præcis hvilken baggrund du har, da vi forestiller os de rette kandidater kan have mange forskellige udgangspunkter. Umiddelbart forestiller vi os dog, at det er nødvendigt at man er god til at forstå forretning, strategi, ledelse og online marketing fra både et forretningsmæssigt og teknisk perspektiv. Måske har du en bachelor- eller kandidatgrad i økonomi, statistik, forretning, marketing eller lignende. Måske er du selvlært.

Søg jobbet

Er du lige præcis den marketingchef vi mangler? Så vil vi elske at høre fra dig!

Så send Bo Møller en ansøgning på [email protected] Sørg for at notere at der er tale om stillingen som marketingchef til Terapeut Booking.

Tænker du at du ikke skal være marketingchef fordi du er for ung, har for lidt erfaring eller måske kun har tid til deltid fordi du er studerende? Hvis du er super dygtig til dit fag, så send en ansøgning alligevel.

Denne blogpost er skrevet af Bo Møller som er medejer af Terapeut Booking og har arbejdet med IT og software i mange år hos bl.a. Århus Universitet, digitalbureauet Twentyfour (PHP-udvikling, WordPress, Umbraco, Navision, Microsoft Dynamics, m.m.) (Tidl. HTML24), Eatie og restaurant-systemet resOS.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close