Studiejob: Kundeservice og digital marketing

Claudia Kristensen
17-03-2021
4 minutters læsetid


Opstartsdato 20. april 2021

Hos Terapeut Booking søger vi en kundeservice-medarbejder med flair for marketing. Er du vild med kundeservice og salg? Er du kreativ og har du teknisk flair?
Så er det måske dig vi mangler. Vi søger en ny kollega, der brænder for kundeservice og kommunikation, men som også har mod på at arbejde målrettet med digital marketing.

Vi har en akademisk/analytisk tilgang til marketing og kundeservice, med et stort fokus på hvordan vi bedst omsætter vores indsats til afkast. Det betyder, at alt marketing måles – og det er din rolle at bidrage til rentabiliteten af vores indsats. Herudover sætter vi stor værdi på god kundeservice og at skabe “den gode oplevelse” i dialogen med alle vores brugere.
Vi har brug for en dygtig studerende til at arbejde med følgende ved siden af sit studie.

 1. Kundeservice på e-mail
 2. Content marketing (artikler til vores hjemmeside, e-mails og andre lignende opgaver)
 3. E-mail marketing og kampagner med fokus på salg
 4. Kreative ideer til hvordan Terapeut Booking kan vækste

 


Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en arbejdsplads med mulighed for at arbejde fra et inspirerende kontor på Amager såvel som remote – så der er tale om den perfekte studiestilling. Arbejd mellem forelæsninger, tidlig morgen eller om aftenen. Du bestemmer selv. Det, som er vigtigt for os er, at du tjekker dine opgaver dagligt 1-1,5 timer om dagen alle ugens dage. Vi har vores kontor i København på Amager (24labs) med dygtige kollegaer og spændende udfordringer. Du bliver en del af det sprudlende danske iværksættermiljø og du får mulighed for at lære om marketing med fokus på vækst og økonomi hos en virksomhed, hvor marketing sætter dagsordenen.


Vores forventninger til dig

Vi ser gerne en kommende kollega brænde for effektiv kommunikation, som skaber resultater. Det er ikke nødvendigt, at du har kendskab til hverken kommunikations- eller marketingteori, men det vil være en fordel. Det vil også være en fordel, hvis du har en flair for at danne dig overblik og arbejde med flere bolde i luften. Desuden forventer vi, at du er pligtopfyldende og ansvarsbevidst, idet vi tilbyder et studiejob, hvor du får mulighed for at have et unikt ansvar for indholdet på vores hjemmeside  og for vores kundetilfredshed, hvilket er kernen i vores arbejde. 

 • Fordeling af arbejdstiderne ud på ugen så vores brugere modtager den hjælp de skal have uden for lang ventetid. Det vil typisk kræve en arbejdstid på 1-1,5 time pr. dag.

Hvad du kan forvente af os

I teamet skaber vi struktur og rammer for hvilke udfordringer vi vil løse og hvad vores mål er. Hvordan det skal løses er ikke altid fastlagt, så du kan forvente dig at være en aktiv spiller i hvordan opgaverne skal løses. Her er nogle eksempler på andre typer af opgaver, som du vil skulle løse i jobbet hos os:

 • Kundeservice på e-mail
 • Content marketing (artikler til hjemmesiden, e-mails og andre lignende opgaver)
 • E-mail marketing og kampagner med fokus på salg
 • Kreative ideer til hvordan Terapeut Booking kan vækste
 • Hjælpe udviklingsteamet med oversættelser.
 • Ræk ud til potentielle kunder

For os er det vigtigt, at du tør tage chancer og tør tage ansvar.

Jobbet er 10-15 timer om ugen, og vi tilbyder, at du kan arbejde remote (eller fra vores hyggelige kontor i København), så der er virkelig tale om det perfekte studiejob.
Lyder dette som noget for dig?

Skriv en ansøgning og/eller opklarende spørgsmål til os på e-mail: [email protected].
Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

 

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close