Hvordan lukker man for online booking i Terapeut Booking?

Det kan være, at du eller en anden medarbejder skal holde ferie i nogle planlagte uger i fremtiden, og at du derfor skal sørge for, at der ikke kan bookes i den specifikke uge. Det kan også være, at at du har planer på en specifik dag, og derfor har brug for at holde lukket der. Hvad end grunden er, så har du flere forskellige muligheder i Terapeut Booking for at lukke din kalender af for dine klienter, så de ikke kan booke på givne tidspunkter.

 

Opret lukning som en tid i din kalender

  • Dette gør du ved at trykke et hvilket som helst sted i din kalender, og så vælge ‘Luk for Online Booking’.
  • Her får du mulighed for at vælge datoen og tidsintervallet, der skal lukkes indenfor, hvilken kalender, der skal lukkes i, og om lukningen skal gentages.
  • Når du opretter en lukning i din kalender, så får du kun mulighed for at vælge én dato, og en eventuel gentagelse – derfor er det godt, hvis du kun skal holde fri eksempelvis en enkelt dag, eller samme ugedag henover nogle uger.

 

 

Ændre dine åbningstider

  • I kalenderen kan du vælge ‘Åbningstider’ i venstre hjørne, og herinde kan du få lov til at ændre dine åbningstider.
  • Hvis du eksempelvis skal være væk hele sommeren, kan dette være smart, fordi du så kan ændre åbningstiderne så de passer med, at der er lukket når du er væk, og så kan du åbne op igen, når du er tilbage.
  • Ulempen ved dette er, at ændringerne først træder i kraft, når du har rettet åbningstiderne, og derfor kan det være at der ligger bookinger der, hvor du gerne vil have fri, som dine klienter har lavet inden du ændrede åbningstiderne.

 

Ændre dine åbningstider for en specifik uge

  • Samme sted, som du ændrer dine åbningstider kan du også vælge at ændre dine åbningstider for en specifik uge.
  • Hvis du klikker på feltet ‘Åbningstid i specifik uge’ kan du vælge en dato, og så vil du kunne ændre åbningstiderne for den specifikke uge.
  • På denne måde kan du ændre dine åbningstider længere ude i fremtiden, så du undgår i god tid at dine klienter kommer til at booke i den uge.
  • Dog kan du kun ændre åbningstiderne for én uge af gangen, så hvis du vil have fri i flere uger skal du lave ændringerne af flere omgange.

 

 

 

Hvis du har nogle spørgsmål, så må du endelig skrive til os på kontakt@terapeutbooking.dk! Vi sidder klar til at hjælpe dig 😀

 

Af Johanne Volkmann

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)