Strukturer arbejdsdagen med flere kalendere

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Med onlinebooking fra Terapeutbooking.dk kan vi tilbyde dig muligheden for at oprette flere kalendere med hver deres formål. Arbejdsdagen kan bestå af flere forskellige processer, der fungerer bedst, hvis de holdes adskilt, og derfor kan det være optimalt med forskellige kalendere til hver deres funktion – dette er især praktisk, hvis I er flere behandlere samme sted, der bruger samme bookingsystem.

  • Flere kalendere til hver deres gøremål, og navngivning af kalendere efter eget ønske
  • Automatisk udsendelse af bekræftelse til klienten, når en aftale i kalenderen er indgået
  • Modtag notifikationer, når en aftale i en bestemt kalender er oprettet med en klient

Hold det enkelt – for både dig og klienten

Med flere kalendere kan du adskille de forskellige arbejdsopgaver og derved forenkle de daglige arbejdsprocesser. Klienten booker sig ind, betaler og modtager fakturaen online, og du får en notifikation om, hvilken kalender klienten har booket sig ind i, og hvornår aftalen finder sted.

Hold styr på bestemte behandlingsformer

Tilbyder din klinik flere typer af behandlinger, kan du passende oprette flere kalendere for at holde aftalerne adskilt. På den måde ved du altid, hvad en bestemt aftale er i forbindelse med i en bestemt kalender.

Gør det overskueligt for din klient

Når klienten klikker sig ind på din kalender med alle typer af aftaler vedrørende forskellige behandlingsformer med forskellige priser, kan det virke uoverskueligt og forvirrende. Med én bestemt kalender til klientens særlige behov, er kunden ikke i tvivl om, hvor der skal oprettes en aftale.

Brug samme kalendersystem på forskellige klinikker og hav flere praktiserende i samme system

Med bookingsystemet kan du oprette forskellige kalendere alt efter, hvor dit arbejde foregår. Har du flere klinikker, eller måske bare to forskellige steder, du behandler, kan du passende inddele dine kalendere efter behandlingslokation. Er der flere praktiserende på din klinik, der bruger samme onlinebooking, kan det være praktisk med flere kalendere til at holde styr på de forskellige forløb. Kalenderne kan navngives eget ønske, så I kan selv bestemme, om de skal inddeles efter behandlingsforløb eller den praktiserende - eller begge dele.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close