Gratis SMS påmindelser – Slip for no shows

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Overblik over SMS påmindelse

Nu er det muligt, at følge klienten fra bookingen oprettes til flere dage efter behandlingen har været afholdt. Med Terapeut Booking er det nemlig slut med “no-shows”. Vi synes kommunikation med klienten er vigtig og med Terapeut Bookings smarte SMS-system kan sende gratis SMS påmindelser. Ved at du hele tiden kan være i kontakt med dine klienter via SMS kan du sørge for at de har den info de har brug for. Eksempelvis kan det være relevant at de har eget håndklæde, yogamåtte eller andet med. Det kan du minde dem om med vores SMS-beskeder som du kan redigere præcis som du syntes. Vi har også gjort, at du kan personalisere dine beskeder, og eksempelvis få dine beskeder til at starte med “Hej [Klientens navn]”. Så får dine klienter ikke følelsen af et dødt computerprogram, men tvært imod en indbydende besked fra din klinik. Yderligere kan du administrere, at:

  • Klienten modtager en SMS med en bekræftelse på aftalen.
  • Klienten modtager en SMS påmindelse når du ønsker – f.eks. kl. 12 dagen før aftalen.
  • Klienten modtager en opfølgende SMS fra dig efter aftalen.

Du kan udover dette også udsende en gruppe SMS til udvalgte klienter!

Vi har en komplet opsætningsguide til e-mail og SMS på bloggen og en introduktion til e-mail og SMS i hjælpecenteret.

 

Vær sikker på aftalerne overholdes

En gratis påmindelse dagen før er først og fremmest en god service, men du kan samtidig sikre dig, at alle aftaler bliver overholdt. No-shows er nemlig altid en dårlig oplevelse, og kan skabe uenigheder med din klient. Vi anbefaler derfor at bruge betingelser-feltet og/eller samtykke app'en i din online booking til at sikre at din klient er enig i dine kliniks betingelser. Udover dette kan én opfølgende SMS efter en god behandling hjælpe dig med at holde fast i klienterne, så de ikke glemmer at komme igen til endnu en behandling. Du kan eventuelt give tilbagevendende kunder en speciel rabatkode for at tilskynde tilbagevendende bookinger.

Telefon med påmindelse holdes op foran Triumfbuen

Via både e-mail og SMS

Alle de SMS'er du sætter op i systemet kan ligeledes sættes op og sendes på e-mail. På den måde kan du skræddersy præcis hvordan dine klienter skal modtage dine henvendelser. Om det så er bekræftelser, påmindelser eller opfølgende beskeder kan de sagtens aktiveres og sendes på e-mail også.

Mand holder telefon med en notifikation

Tilpas teksten til dit erhverv

Forskellige typer klienter har brug for forskellige typer informationer. Bestemte behandlingsforløb kan ændre den måde, som du ønsker at skrive til kunden på, og det har du mulighed for selv at styre gennem bookingsystemet. Du kan også personalisere dine beskeder, sådan at aftaletidspunktet, klientens navn eller dit navn inkluderes i beskeden. Når beskeden afsendes tilpasses dette så helt automatisk.

Eksempel på SMS påmindelse

Bestem selv præcis hvornår din SMS-påmindelse skal sendes!

Med Terapeut Bookings nye opdateringer til beskedsystemet, er det pludselig blevet meget nemmere at skræddersy afsendelse af dine SMS'er. Du kan vælge om din påmindelses-SMS skal afsendes 48 timer før, kl. 12 dagen før, osv. Det er helt op til dig, dine afbudsregler og præferencer. Du kan også oprette filtre, så dine forskellige påmindelser sendes på forskellige tidspunkter og med forskelligt indhold, alt efter hvilken ydelse det handler om. Men husk, at hvis du opretter mere end én standard påmindelses-SMS, så vil de næste påmindelsesbeskeder koste 0,49 kr. Det betyder f.eks., at hvis du har en specifik påmindelses-SMS for din lokation i København og en anden for Århus, så vil din påmindelses-SMS for København være gratis, mens din besked for Århus vil koste 0,49 kr. :)

Oversigt over afsendelsestyper

Er du klar til at sende beskeder ud til dine klienter?

Så tager det heldigvis kun 2 minutter, at blive klar! Hvis du ikke allerede har oprettet en bruger hos Terapeut Booking, så kan du gå ind og gøre det med det samme. Så er der kun få klik til dine nye beskeder!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close