Masser af muligheder med SMS påmindelser

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Nu er det muligt, at følge klienten fra bookingen oprettes til flere dage efter behandlingen har været afholdt. Med Terapeut Booking er det nemlig slut med “no-shows”. Vi synes kommunikation med klienten er vigtig og med Terapeut Bookings smarte SMS-system kan sende gratis SMS påmindelser. Yderligere kan du administrere, at:

  • Klienten modtager en SMS med en bekræftelse på aftalen.
  • Klienten modtager en SMS påmindelse kl. 12 dagen før aftalen.
  • Klienten modtager en opfølgende SMS fra dig efter aftalen.

Du kan udover dette også udsende en gruppe SMS til udvalgte klienter!

Se vores guide til E-mail og SMS i Terapeut Booking. 

 

Vær sikker på aftalerne overholdes

En gratis påmindelse dagen før er først og fremmest en god service, men du kan samtidig sikre dig, at alle aftaler bliver overholdt. Samtidig kan én opfølgende SMS efter en god behandling hjælpe dig med at holde fast i klienterne, så de ikke glemmer at komme igen til endnu en behandling.

Via både e-mail og SMS

Alle de SMS'er du sætter op i systemet kan ligeledes sættes op og sendes på e-mail. På den måde kan du skræddersy præcis hvordan dine klienter skal modtage dine henvendelser. Om det så er bekræftelser, påmindelser eller opfølgende beskeder kan de sagtens aktiveres og sendes på e-mail også.

Tilpas teksten til dit erhverv

Forskellige typer klienter har brug for forskellige typer informationer. Bestemte behandlingsforløb kan ændre den måde, som du ønsker at skrive til kunden på, og det har du mulighed for selv at styre gennem bookingsystemet.

Er du klar til at sende beskeder ud til dine klienter?

Så tager det heldigvis kun 2 minutter, at blive klar! Hvis du ikke allerede har oprettet en bruger hos Terapeut Booking, så kan du gå ind og gøre det med det samme. Så er der kun få klik til dine nye beskeder!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close