Statistik gør det nemt at holde styr på forretningen

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Statistikvisning i Terapeut Booking

De fleste moderne virksomheder bruger statistik til først og fremmest at danne sig et overblik over forretningstendenser. Udover dette bruges statistikken til at at gøre oplevelsen bedre for nye såvel som nuværende klienter. Derfor så har vi inkluderet mange statistikker, så du kan se hvordan din klinik går. Du kan heriblandt se antal timer og aftaler per medarbejder, det fakturerede beløb per måned, og salgsfordelingen af dine ydelser. Hos Terapeutbooking har vi gjort statistik til en del af vores onlinebooking. Så kan du let og hurtigt kan finde og administrere de nødvendige informationer for din klinik.

  • Se det samlede beløb for alt, der er faktureret (i en selvvalgt periode) og få et nemt overblik over dine salg i din klinik
  • Statistik over aktivitet i dine kalendere i klinikken, så du har det fulde overblik over dine behandlinger
  • Faktureringsstatisik for klinikker for let sammenligning og overblik over regnskabsår

Et fingerpeg om din virksomheds succes

Du kan med statistikken se, hvilken behandling, der er den mest populære, hvornår på året du tjener mest. Det er derfor nemt at sammenligne med det forgangne år. Brug statistikkerne til at optimere din virksomhed, så du kan opnå større fortjeneste på flere fronter. Det er en super god måde at sørge for at din virksomhed udvikler sig i den rigtige regning. Som del af hele Terapeut Booking er statistik endnu et godt værktøj til den virksomhedsdrivende behandler, der ønsker sikret succes.

Statistik siden i Terapeut Booking

Se tjente beløb for en selvvalgt periode

Du vælger selv en start- og slutdato. Alt, der er faktureret for i perioden, vil blive vist. På den måde kan du finde ud, hvilke perioder der har været gode og mindre gode for dig. Se eksempelvis hvornår din klinik har højsæson, så du kan sørge for at have spændende rabatkoder klar til dine klienter. Du kan også sørge for at have ekstra tjek på dit salg af tillægsydelser.

Download af fakturaer menu

Statistik over fakturering i de enkelte måneder sammenlignet med året før

Følg en linje, der fortæller dig den månedsvise fakturering ex. moms. Linjen for året før er også vist, og du kan derved se, om det er gået bedre eller dårligere end i året før. Holder man musen over prikken, kan man se det eksakte beløb - på den måde får du så meget konkret information som muligt. På den måde kan du nemt opsnappe trends i din klinik, før de har følger som skal adresseres. Du kan altid være på forkant med din klinik ved at holde øje med statistikken og de grafer, som Terapeut Booking automatisk laver til dig.

Antal timer med klientaftaler

Fordeling af timer med klienter i de forskellige måneder og statistik over aktivitet i dine kalendere

Se, hvor mange timer du har tilbragt med klienterne i de forskellige måneder. Det fortæller dig, hvilken tid på året dine behandlinger er mest populære i, og hvem af dine klienter der kræver mest arbejde. Bookingsystemet tillader dig at oprette flere kalendere, som du kan navngive efter eget ønske. Her kan du statistisk se, hvilken kalender du har flest aftaler i, så du kan optimere din klinik efter, hvad der er mest populært.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close