Hold styr på din forretning med et statistisk overblik

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

De fleste moderne virksomheder bruger statistik til først og fremmest at danne sig et overblik over forretningstendenser, men også for at udnytte denne information til at gøre oplevelsen bedre for nye såvel som nuværende klienter. Hos Terapeutbooking har vi gjort statistik til en del af vores onlinebooking, så du let og hurtigt kan finde og administrere de nødvendige informationer.

  • Se det samlede beløb for alt, der er faktureret i en selvvalgt periode
  • Statistik over aktivitet i dine kalendere, med fordeling af timer i de forskellige måneder
  • Statistik over fakturering i de enkelte måneder sammenlignet med året før

Et fingerpeg om din virksomheds succes

Du kan med statistikken se, hvilken behandling, der er den mest populære, hvornår på året du tjener mest, og om disse tal er bedre end i det forgangne år. Brug statistikkerne til at optimere din virksomhed, så du kan opnå større fortjeneste på flere fronter.

Se tjente beløb for en selvvalgt periode

Du vælger selv en start- og slutdato. Alt, der er faktureret for i perioden, vil blive vist. På den måde kan du finde ud, hvilke perioder der har været gode og mindre gode for dig.

Statistik over fakturering i de enkelte måneder sammenlignet med året før

Følg en linje, der fortæller dig den månedsvise fakturering ex. moms. Linjen for året før er også vist, og du kan derved se, om det er gået bedre eller dårligere end i året før. Holder man musen over prikken, kan man se det eksakte beløb - på den måde får du så meget konkret information som muligt.

Fordeling af timer med klienter i de forskellige måneder og statistik over aktivitet i dine kalendere

Se, hvor mange timer du har tilbragt med klienterne i de forskellige måneder. Det fortæller dig, hvilken tid på året dine behandlinger er mest populære i, og hvem af dine klienter der kræver mest arbejde. Bookingsystemet tillader dig at oprette flere kalendere, som du kan navngive efter eget ønske. Her kan du statistisk se, hvilken kalender du har flest aftaler i, så du kan optimere din klinik efter, hvad der er mest populært.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close