Hold styr på og fordel ressourcerne i din klinik

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Overblik over de forskellige ressourcer

Vores nye app Ressourcestyring gør det meget nemmere for klinikker at undgå dobbeltbookinger af rum og udstyr. En ressource kan være hvad som helst, du som bruger ønsker. Et godt eksempel kunne være et lokale eller en træningsmaskine, som klinikken deler mellem sine forskellige medarbejdere. Denne app giver dig mulighed for at oprette ressourcer og knytte dem til ydelser, som kan bruges til at blokere tilgængelighed i de forskellige kalendere i deres Online Booking. Vores ressourcestyring app er perfekt for klinikker, der ønsker at dele ressourcer som rum og udstyr uden at skulle administrere dem manuelt og uden at skulle bekymre sig om dobbeltbookinger.

  • Du kan nemt oprette ressourcer som f.eks. lokaler, udstyr og objekter og forbinde dem med ydelser
  • Du kan nemt administrere de forskellige ressourcer og undgå dobbeltbookinger.
  • Se, hvilke ressourcer der er i brug, og hvilke der er tilgængelige.

Sørg for, at den ydelse du har brug for, er tilgængelig

Hvis i er flere behandlere der arbejder sammen, og deler en praksis med flere rum, vil i sandsynligvis kunne genkende følgende scenarie: Du har en aftale med en klient i et bestemt rum, og du er sikker på, at rummet er ledigt. Lige før aftalen vil du sørge for at forberede alt i lokalet, og pludselig sidder en anden kollega eller medarbejder i lokalet. Måske har i allerede nu en metode til at holde styr på dette, men med vores app til ressourcestyring har vi forsøgt at fjerne så meget af det administrative arbejde som muligt.

Tilknyt det ønskede antal ressourcer til en ydelse

Behandlingsrum kan knyttes til en ydelse, og så snart denne ydelse er booket med det specifikke rum, vil dette rum blive blokeret for booking i alle kalendere. Dobbeltbookinger hører nu fortiden til, og diskussioner om, hvem der skal have værelset, bliver overflødige! Ikke kun rum, men også værktøj og udstyr kan forbindes med tjenester. Det er også muligt at forbinde flere ressourcer til en ydelser.

Introduktion til brug af app'en

Bestem om en ressource kun findes én eller flere gange

Et rum eksisterer kun én gang, men det er ikke altid tilfældet med en ressourcer. Et yogastudie har f.eks. ti yogamåtter, og dette tages i betragtning i appen Ressourcestyring. Du kan selv bestemme, om en ressource findes én eller flere gange. Et værelse er kun tilgængeligt én gang, mens yogamåtterne er tilgængelige i forhold til deres antal.

Kan en ydelse tilknyttes flere ressourcer?

Hvis du til en yogatræning har brug for, at både et behandlingsrum og en yogamåtte er ledig, så kan du tilføje begge ressourcer til din ydelse. Selv hvis du har 1 behandlingsrum, og 10 yogamåtter, så kan systemet administrere dette. Efter booking af en ydelse, vil det i det givne tidsrum ikke være muligt at booke behandlingsrummet. Og der vil være 9 yogamåtter til rådighed :)

Hvordan man tilføjer en ny ressource

Hvordan spiller Ressoucestyring sammen med vores andre apps?

Du har mulighed for at benytte Ressourcestyring på netop den måde, der passer til din klinik. Hvis du allerede bruger app'en Medarbejdere, så har du måske allerede en måde at holde styr på dine ressourcer. Du kan indstille hvilke hos hvilke af dine medarbejdere en specifik ydelse skal være tilgængelig. I denne forbindelse kan du tilknytte ressourcer, så du er sikker på, at tilgængeligheden for dit træningsudstyr og dine behandlingslokaler bliver udnyttet optimalt.

Hvordan ser det ud i Online Booking?

Der er ikke noget, der vil se anderledes ud fra dine klienters side. De vil kunne booke deres aftaler som sædvanlig. Bag kulisserne sikrer Ressourcestyring-app'en, at hvis f.eks. et massagerum ikke længere er tilgængeligt på et bestemt tidspunkt, vil andre ydelser relateret til dette rum ikke længere være tilgængelige i din Online Booking i denne periode - på tværs af dine kalendere!

Tilgængelighed af ressourcer i kalendere

Nysgerrig på at prøve? Aktiver app’en og følg vores guide til opsætning

Læs meget mere i vores hjælpecenter, hvor vi også har filmet en videogennemgang af ressourcestyring-app’en. Denne guide tager dig i gennem opsætningen trin for trin, og viser, hvordan man opretter ressourcer, og tilføjer dem til sine ydelser.

Hvordan kan hjælpecenteret bruges?

Hjælpecenteret har til hensigt at hjælpe dig som bruger gennem de forskellige muligheder med systemet. Du får f.eks. en grundig beskrivelse af kalenderfunktionen. Det kan være særligt nyttigt at læse om denne i forbindelse med samspillet med Ressourcestyring og Medarbejdere-app'en :)

Hjælpecenteret på siden for Medarbejdere

Opret en bruger i dag og test systemet!

Hos Terapeut Booking tilbyder vi en gratis første måned, hvor du frit kan teste alle vores muligheder! Du kan finde detaljerede guides og videointroduktioner til alle apps og funktioner i vores hjælpecenter. Hvis du ikke ønsker at fortsætte på almindeligt, månedligt abonnement efter prøveperioden, kan du altid skrive til os på [email protected].

Og skriv endelig, hvis der er det mindste vi kan hjælpe med - vores supportteam sidder klar til at hjælpe alle ugens dage!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close