Flere ydernumre til Sygeforsikringen ‘danmark’

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Indstillinger for danmark faktura

Hos Terapeut Booking er det muligt for dig som behandler at tilknytte flere ydernumre til én Terapeut Booking konto. Dette giver stor frihed for terapeuter, med ansatte medarbejdere eller for terapeuter, som har flere professioner. Det er faktisk muligt at tilknytte alle de ydernummer du vil til en Terapeut Booking konto hvis I arbejder sammen i en større klinik. Vi sørger for at holde styr på dine pakker på tværs af ydernumrene, så alle dine klienter modtager tilskud på den rigtige behandling. Hvis du er på udkig efter en guide hvor du kan sætte flere ydernumre op i et system, så kan du tjekke vores komplette guide ud og tilhørende videovores blog.

 

Med funktionen får du mulighed for:

  • Dele dit system med en kollega, hvor I begge kan indberette fra hver jeres ydernummer.
  • Automatisk indberetning til Sygeforsikringen “danmark”.
  • Tilpasse med ydelser fra forskellige professioner og indberette fra forskellige brancher.

Slip for at indberette manuelt

At få klaret indberetningen til Sygeforsikringen "danmark" automatisk er et kæmpe plus for den daglige drift i klinikken. Det hele sker automatisk og klienten får sit tilskud som planlagt uden den større manuelle gennemgang af dig. Før du kan tilføje flere ydernumre til dit Terapeut Booking system skal du først og fremmest sørge for at have aktiveret appen Sygeforsikringen "danmark". Her gennemgår du et flow hvor du opretter dig med Terapeut Booking som værende din IT-leverandør. Her vinker du for alvor farvel til den manuelle indberetning af dine behandlinger til Sygeforsikringen "danmark.

Rødt stofhjerte i farve holdt af kvinde

Tilbyder du flere behandlinger?

Med flere ydernumre samlet i et system skaber dette en unik mulighed for at du kan indberette alle dine behandlinger på tværs af dine ydelser. Vi holder styr på dine pakkeordener for dig. Dette er smart hvis man tilbyder både massage og zoneterapi for hver enkelt af dine professioner vil kræve et unikt ydernummer. Den gode nyhed er dog, at Terapeut Booking kan være din IT leverandør på alle de ydernumre du måtte have. Udover dette er det også en unik mulighed hvis I arbejder sammen i en klinik. Det kunne være et psykologhus hvor I fælles tager imod klienter. Her kan I køre jeres egne individuelle faktura og indberetninger med meget stor overskuelighed og uden forstyrrelser. At det oveni det er helt automatisk er jo også bare en fordel.

Person der skriver på computer

Del systemet med hele klinikken

Flere ydernumre giver yderligere også en mulighed for at I sammen i klinikken kan deles om en Terapeut Booking konto. Terapeut Booking er nemlig ikke kun skræddersyet til den enkelte terapeut eller enkeltmands-klinikken. Vi omfavner gennem vores "medarbejder"-app muligheden for at alle i en klinik kan få deres egne logins, kalendere og ydelser. Faktisk er det sådan, at så længe man arbejder sammen i en klinik som kolleger, så får man gode muligheder for at køre det hele på en samlet konto. Det giver gode fordele når der skal koordineres eller assisteres på tværs af klinikken. Og det er jo noget alle organisationer skal ind i mellem.

To personer giver hånd

Kom igang gratis idag!

Du kan komme igang med at indbrette automatisk til Sygeforsikringen "danmark" allerede idag. Vores app Sygeforsikringen "danmark" kræver få minutter at sætte op. Det eneste du skal være opmærksom på er at indtaste dit rigtige ydernummer i din opsætning og så kører det ellers derfra. Kom gratis igang med Terapeut Booking og start din automatiske indberetning i dag.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close