Tilknyt flere ydernumre hvis I er flere i klinikken

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Hos Terapeut Booking er det muligt for dig som behandler at tilknytte flere ydernumre til én konto. Dette giver stor frihed for terapeuter, der deler systemet med kollegaer eller for terapeuter, som har flere professioner. Vi sørger for at holde styr på dine pakker på tværs af ydernumrene, så alle dine klienter modtager tilskud på den rigtige behandling. Med funktionen kan du:

  • Dele dit system med en kollega hvor I begge kan indberette fra hver jeres ydernummer.
  • Indberette fra forskellige brancher i samme system.
  • Tilpasse med ydelser fra forskellige professioner.

 

Slip for at indberette manuelt

At få klaret indberetningen til Sygeforsikringen danmark automatisk er et kæmpe plus for den daglige drift i klinikken. Det hele sker automatisk og klienten får sit tilskud som planlagt uden den større manuelle gennemgang af dig.

Tilbyder du flere behandlinger?

Med flere ydernumre samlet i et system skaber dette en unik mulighed for at du kan indberette alle dine behandlinger på tværs af dine ydelser. Vi holder styr på dine pakkeordener for dig.

Del systemet med hele klinikken

Flere ydernumre giver yderligere også en mulighed for at I sammen i klinikken kan deles. I kan hver især have jeres egne ydernumre oprettet og følge jeres klienter. Vi administrere indberetningen for jer alle sammen så jeres klienter får de rigtige tilskud.

Kom igang gratis idag

Du kan komme igang med at indbrette automatisk allerede idag. Vores app Sygeforsikringen "danmark" er en del af vores pakke og kræver kun at du sætter det op på få minutter. Så det er bare at starte her!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close