Gør det nemt at have flere behandlere i din klinik med Medarbejdere

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Det kan være, at du leder en klinik, og derfor har flere forskellige medarbejdere ansat under dig. Det kan også være, at du er en del af et klinikfællesskab, hvor I har brug for at kunne se hinandens kalendere, og deler en fælles konto, hvor enkelte indtægter deles ud til den respektive behandler. Der kan være mange grunde til, at du har brug for flere forskellige brugere, eller logins til din Terapeut Booking bruger – ligemeget hvad har Medarbejdere-appen i hvert fald din ryg!

 

Medarbejdere-appen giver dig mulighed for:

  • At oprette flere forskellige Medarbejdere, som alle har deres eget login til din brugere, med forskellige tilladelser.
  • At sætte medarbejdere på specifikke aftaler, så det bliver nemt at holde overblik over, hvor mange aftaler hver medarbejder har haft.
  • At se statistik over klientaftaler og omsætning inddelt efter medarbejder, så det bliver nemt at holde styr på omsætning.

 

Statistik gør det nemt at holde styr på omsætning og klientaftaler efter medarbejder

Når du har aktiveret Medarbejdere-appen og tilføjet dine medarbejdere til systemet, så åbner det pludselig op for, at du kan sortere din statistik i Statistik-menuen efter medarbejder. På denne måde kan du se omsætning, klientaftaler, fordeling af ydelser i klientaftaler og meget mere for hver medarbejder. Dette gør det blandt andet nemt at finde ud af løn, eller opdele omsætning, så det passer til hver behandler.

Giv din Online Booking et friskt pust - og gør det nemt for dine klienter at vælge en behandler

Når du opretter en medarbejder i systemet tilføjer du også et billede til denne medarbejder. Når du så senere opretter en kalender, som er specifikt knyttet til den medarbejder - en såkaldt 'Medarbejder-kalender' - og gør denne tilgængelig i din Online Booking vil dine kalendere vises som et valg mellem forskellige behandlere. Komplet med billede og beskrivelse af hver medarbejder. Så bliver det så let som ingenting for dine klienter, at vælge hvilken behandler, de gerne vil ind til!

Hold overblik over dine forskellige medarbejderes aftaler

Med forskellige medarbejdere oprettet i dit system, kan du pludselig tildele dine kalenderes klientaftaler til en specifik behandler. På den måde kan du nemt se i kalenderen, hvilken medarbejder, der har hvilke aftaler - selv hvis du ikke har en specifik kalender til hver medarbejder.

Kom igang med Medarbejdere med det samme!

Hvis du endnu ikke har oprettet dig som bruger på Terapeut Booking, så kan du oprette en konto på to sekunder. Så tager det kun få minutter for dig at komme igang med Medarbejdere appen!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close