Pilatesinstruktørens nye bedste ven - Online booking

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som pilatesinstruktør har du fokus på dine klienters sundhed og styrke. Du kan holde styr på dine forskellige hold og sammensætte dem på lige den måde du ønsker. For at du kan give den bedste træningsoplevelse til dine klienter kræver det at du også har overblik over det hele. Det er her hvor Terapeut Booking kommer ind i billedet. Vi tilbyder enkelte events, gentagne hold hver uge eller hele eventforløb, der sælges ad én omgang. Med en online betalingsløsning samt en let og hurtig måde at oprette faktura til dine tilmeldte klienter, er der endnu mere tid til at hjælpe dem få mere energi og overskud.

Du får ganske enkelt mere tid i din hverdag ved at bruge Terapeut Booking – Tid der kan bruges på at gøre træningen og centret bedre. Vi har sørget for at platformen er nem at finde rundt i, både fra din side og fra klientens perspektiv af. Du får din egen online booking side du kan integrere på din egen hjemmeside og meget meget mere.

Triangle
Tilpas systemet efter dine og dine klienters behov

Tilpas systemet efter dine og dine klienters behov

Terapeut Booking giver dig mulighed for at automatisere de fleste af dine administrative opgaver. Det inkluderer eksempelvis SMS-påmindelser, betalinger og fakturaer. Du får altså rig mulighed for at lægge din tid andetsteds og bruge mere energi på dine klienter – Uden at skulle bekymre dig om at glemme disse ting. Derudover har du rig mulighed for at personificere dit bookingsystem, så det passer netop til dig. Nogle af de ting vi tilbyder er:

  • Eventforløb der gør, at du kan samle dine klienter så ofte som du ønsker det.
  • Rig mulighed for at personificere din bookingside med bl.a. logo og beskrivelse.
  • Nem online betalingsløsning med EasyPay, der blandt andet giver dig mulighed for automatisk oprettelse af faktura.
  • Gratis SMS-påmindelser til dine klienter dagen før deres aftale hos dig.
Triangle

Brugbare funktioner til at skabe overblik over din forretning

Vores system tilbyder et hav af funktioner og apps mellem hvilke du frit kan vælge hvad der passer til netop din forretning. Fælles for dem er, at de er tænkt til at hjælpe dig med at skabe overblik over din arbejdsdag, og gøre det administrative så meget lettere. Her er et udpluk af nogle af de funktioner vi tilbyder hos Terapeut Booking:

  • Nemt og intuitivt for dine klienter at booke aftaler og/eller events hos dig med vores integrerede Online Booking-system.
  • Design og automatisér dine egne nyhedsbreve med vores integration til MailChimp.
  • Vores statistiske modul, der giver dig bedre overblik over din forretning på forskellige parametre.
  • Klippekort der kan anvendes til almindelige ydelser, og klippekort til events.
Kvinde der træner med medicinbold på yogamåtte på sort gummigulv
Triangle
Triangle

Endnu engang har I overgået jer selv i fortræffelighed. Jeg er VILD med det nye online booking. Det er nemt, overskueligt og super flot. Tak tak tak af hjertet.


Portrætfoto af kvinde
CHRISTINA COPTY
Psykoterapeut
www.christinacopty.dk

Et fleksibelt system, der kan tilrettelægges fuldstændig efter dine ønsker

Terapeut Booking hjælper dig med at holde styr på arbejdsdagen. Du kan sætte det op helt efter dine behov, og tilvælge de funktioner og apps du finder brugbare. Vi ved hvor træls det kan være at have et uoverskueligt system hvor man ikke kan finde op og ned i funktioner, apps og andet. Derfor er vores brugerflade altid optimeret sådan at du finder de funktioner du skal bruge, lige der hvor du har brug for dem. Med kontinuært flittigt arbejde forbedrer vi altid Terapeut Booking, og tilføjer præcis det som vores brugere har brug for. Det er vigtigt for os, at platformen kan tilrettelægges efter præcis dine ønsker. Vores høje fleksibilitet gør det nemt og hurtigt at komme i gang med Terapeut Booking. Ved at oprette en gratis konto kan du komme i gang på to minutter og få din første online booking allerede i dag.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close