Indbygget online booking system på din hjemmeside

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Forside i Online Booking

Det er ingen sag at integrere Terapeut Booking på hjemmesiden

For at gøre det så nemt som muligt for potentielle klienter at lave en aftale i din klinik, skal de kunne booke den direkte fra din hjemmeside. Det kan de gøre med dit eget online booking system. Det betyder, at klienten ikke skal bruge unødig tid på at navigere frem og tilbage på forskellige sider for blot at oprette en simpel aftale. Derfor har vi formet vores online booking system, så klienten nemt og enkelt kan se kalenderen og booke sig ind både direkte fra din egen hjemmeside, Facebook side eller via et link til vores site. Du kan integrere din online booking på din hjemmeside med tre forskellige måder. Du kan indsætte bookingen som et pop-up link, som en knap, eller som et integreret iFrame element. Hvad end du vælger har vi gjort det super nemt at gøre. Det er mere eller mindre ‘copy and paste’ for at integrere online booking på din hjemmeside.

  • Overskuelig bookingproces for klienter og behandlere med al information samlet ét sted
  • Få indbygget dit online booking system på din hjemmeside, Facebook, Instagram eller lignende
  • Brugervenlig online booking med pænt design – professionelt og nemt for klienter

Gør online booking enkelt for både dig og din klient

Ingen gider bruge uanede mænger tid på forholdsvist simple opgaver - heller ikke dine klienter. Mange klik, svær navigering og kryptiske guides gør oplevelsen både træg og trættende - men vi har taget os af brugervenligheden for dig. Ved at bruge indbygget online booking på din egen hjemmeside gør du det hele lidt lettere - for både dig og din klient. Din klient kan nemt booke tid direkte på din hjemmeside. Det gør det simplere for begge parter, og du kan blot henvise dem til din egen hjemmeside, i stedet for din online booking side.

Gammel computer på et bord

Direkte indbygning for optimeret design

Med et integreret bookingmodul på din hjemmeside, fremstår bookingen enkel og overskuelig. Klienten skal ikke forholde sig til links eller pop-ups, der åbnes forskellige steder. Det hele bliver gjort fra din hjemmeside af, og det nemme design er lig med en øget brugervenlighed og et mere professionelt indtryk. Det tager ikke mere end 5 minutter at indsætte din online booking formular på din hjemmeside. For at komme i gang skal du have en gratis Terapeut Booking konto. Herefter skal du aktivere 'Online Booking' app'en under 'Apps' fanen. Når du har gjort dette, kan du klikke ind på dine 'Indstillinger' -> 'Online Booking' -> 'Indsæt Online Booking på din hjemmeside'. Du bliver her præsenteret med de små bidder af kode du skal bruge, og video guides til hvordan du gør.

OsteoCare hjemmeside Terapeut Bookings iFrame

Forskellige løsninger for større brugervenlighed

Når du bruger online booking, har du 4 forskellige måder at integrere bookingmodulet på. Grundlæggende har de samme funktion, men foretrækker du dit system på en bestemt måde, kan du tilpasse det så det passer dig. Alt efter din klinik, kan det give bedre mening at bruge én indbygning frem for en anden. Direkte indbygning er typisk det foretrukne valg, men du styrer altså helt selv, hvordan modulet skal integreres på din side:

  • Via link
  • Via pop-up
  • Direkte indbygning
  • Som plugin til WordPress

Online Booking som pop-up
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close