Indbygget online booking system direkte på din egen hjemmeside

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

For at gøre det så nemt som muligt for potentielle klienter at lave en aftale i din klinik, skal de kunne booke den direkte fra din hjemmeside. Det kan de gøre med dit eget online booking system. Det betyder, at klienten ikke skal bruge unødig tid på at navigere frem og tilbage på forskellige sider for blot at oprette en simpel aftale. Derfor har vi formet vores online booking system, så klienten nemt og enkelt kan se kalenderen og booke sig ind både direkte fra din egen hjemmeside eller via et link til vores site.

  • Booking og al information samlet ét sted, så booking er overskueligt
  • Klienten har selv mulighed for at finde ledige tider i din kalender
  • WordPress-kompatibel onlinebooking, som integreres nemt via iframe

Gør online booking enkelt for både dig og din klient

Ingen gider bruge uanede mænger tid på forholdsvist simple opgaver - heller ikke dine klienter. Mange klik, svær navigering og kryptiske guides gør oplevelsen både træg og trættende - men vi har taget os af brugervenligheden for dig. Ved at integrere bookingsystemet på din egen hjemmeside gør du det hele lidt lettere - for både dig og din klient.

Direkte indbygning for optimeret design

Med et integreret bookingmodul på din hjemmeside, fremstår bookingen enkel og overskuelig. Klienten skal ikke forholde sig til links eller pop-ups, der åbnes forskellige steder. Det hele bliver gjort fra din hjemmeside af, og det nemme design er lig med en øget brugervenlighed og et mere professionelt indtryk.

Forskellige løsninger for større brugervenlighed

Når du bruger online booking, har du 4 forskellige måder at integrere bookingmodulet på. Grundlæggende har de samme funktion, men foretrækker du dit system på en bestemt måde, kan du tilpasse det så det passer dig. Direkte indbygning er normalt det foretrukne valg, men du styrer altså helt selv, hvordan modulet skal integreres på din side:

  • Via link
  • Via pop-up
  • Direkte indbygning
  • Som plugin til WordPress

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close