Lad dine klienter tilmelde sig alle gangene i en holdrække med Event forløb

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Som en udvidelse af Terapeut Bookings Event-funktion kan du også oprette Event forløb, som gør det muligt for dig eksempelvis at oprette en kursus- eller holdrække, hvor dine klienter kan tilmelde sig til alle holdgangene på én gang. På denne måde får du endnu mere fleksibilitet, ift. de forskellige ydelser, du kan tilbyde dine klienter i Terapeut Booking systemet

 

Nem tilmelding til alle dine holdgange

Når du opretter et Event forløb i Terapeut Booking, opretter du alle enkelte events i en eventrække på én gang. Dette kan eksempelvis være kurser, tilbagevendende holdtræning eller andet. Det betyder, at du har et overordnet event, og så har du en række af enkelte events, som du kan tilpasse med forskellig information, forskellige tidspunkter, datoer mm. Fordi alle disse enkeltstående events hører ind under én eventrække (/holdrække, kursusrække) giver du dine klienter mulighed for nemt at tilmelde sig hele rækken på én gang, og derved betale for hele forløbet.

Send fakturaer mm. ud til alle dine klienter med ét klik

Når dine klienter er tilmeldt et forløb er alting virkelig samlet på ét sted. Med et enkelt klik kan du få overblik over listen af deltagere, og fakturere, opsætte indberetninger til "danmark", eller sende beskeder ud til alle deltagerne. Hvis du har EasyPay aktiveret kan du endda skippe faktureringen, idet dine klienters fakturaer oprettes automatisk, hvis de betaler med EasyPay ved tilmelding.

Event forløb eller gentaget event?

Som en del af Events-appen er det muligt at oprette både Event forløb eller gentagede events. Men hvad er forskellen mellem de to? Ved et gentaget event opretter du det samme event, på faste tidspunkter - eksempelvis en gang om ugen, i fire uger. Her kan dine klienter tilmelde sig hvert enkelt event seperat. Ved et Event Forløb tilmelder dine klienter sig alle events i rækken på én gang, og du har mulighed for at lægge de enkelte events på forskellige tidspunkter - altså ikke eksempelvis samme tid hver uge.

Kom hurtigt igang med Event forløb!

Har du fået blod på tanden, og er du klar til at gå igang med at oprette dine egne forløb? Så skynd dig at oprette en bruger, så kan du være igang og klar til at sælge dine holdforløb på 2 minutter!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close