Opdatering: Den komplette guide til klippekortfunktionen

Maja
21-11-2018
2 minutters læsetid

Hej alle sammen 😊

Vi har udviklet lidt på klippekortfunktionen, og derfor opdateret vores videoguide, som viser hvordan funktionen fungerer. Den seneste tilføjelse i rækken er salg af klippekort, hvor man kan oprette et klippekort og aktivere det i Online Booking, sådan så en klient selv kan logge ind og købe klippekortet. På den måde slipper du for at skulle tilføje klippekortet til klienten. Dog skulle du nu stå, eksempelvis i klinikken sammen med klienten, og få brug for at tilføje klippekortet til klienten side manuelt, så kan du selvfølgelig sagtens gøre det. Det hele virker som det plejer. 😉

 

Salg af klippekort i Online Booking

Har du allerede oprettet flere klippekort, som du gerne vil have aktiveret i Online Booking, så kan hurtigt gøre det ved at klikke på “Ydelser” i menuen i toppen, og så klikke dig ind på selve klippekortet, som vist på billedet nedenfor.

 

Når klippekortet er blevet aktiveret i Online Booking, så vil klienten kunne logge ind på sin klientside, og se alle aktive klippekort samt tilkøbe nye efter eget valg. Hvis det hele er sat op korrekt, så skulle det gerne se ud som på billedet nedenfor, hvor der i toppen vil være et “Køb klippekort” felt.

 

 

Videogennemgang af klippekortfunktionen

Er det første gang du prøver kræfter af med klippekortfunktionen, så har jeg tilføjet en lille videointroduktion til funktionen her. I videoen nedenfor gennemgår jeg følgende steps:

  1. Opret et nyt klippekort.
  2. Aktiver klippekortet til salg i Online Booking.
  3. Tilføj klippekortet til en klient med udløbsdato.
  4. Opret ny aftale i kalenderen ud fra et klip.

 

 

Jeg håber denne guide har givet et bedre overblik over klippekortfunktionen. Skulle du have nogle spørgsmål til oprettelsen af klippekort eller andre spørgsmål til systemet, så er du meget velkommen til at skrive til mine kollegaer og mig for yderligere hjælp og vejledning på [email protected]. Vi sidder klar til at hjælpe. 😊

 

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close