Sælg klippekort til dine events

Camilla Hahn
23-11-2019
1 minutters læsetid
En bunke med papirer

Klippekort har længe været en af Terapeut Bookings kernefunktioner. Når du aktiverer Klippekort-appen har du hidtil kunne give og sælge klippekort til dine klienter, som de har mulighed for at bruge til at booke den samme ydelse igen og igen.

Det har længe været efterspurgt, at klippekort også skal kunne bruges til events, og derfor har udviklingen arbejdet i noget tid på at finde en løsning, hvor events med forskellige priser kan betales med samme klippekort.

 

Den løsning har de heldigvis fundet nu, og vi velkommer derfor den nye funktion: Klippekort til events!

 

Derfor har jeg her lavet en lille guide til, hvordan du bruger den nye funktion, så du kan komme igang med at sælge dine helt egne klippekort til dine events!

 


Sådan kommer du igang med Klippekort til events

  • Hvis du ikke allerede har gjort det, så start med at gå ind og aktivere vores Klippekort-app under ‘Apps’.
    Hvis du har brug for hjælp til at sætte klippekort op helt generelt, og eksempelvis også sælge dem i din online booking, så har vi den store guide til klippekort, som du kan læse.
  • Herefter går du ind under systemets Ydelses-menu, og vælger at oprette en ny ydelser. Her vælger du, at oprette et nyt klippekort, og herfra vælger du at oprette et Klippekort til events.

 

 

  • Nu udfylder du bare informationerne på klippekortet, men uden at vælge en ydelse.
  • Når du herefter opretter et event, vil du få muligheden for at vælge et klippekort, som skal kunne betale for dette event. På den måde kan dine klienter købe et klippekort, hvor du helt selv vælger hvilke events, det skal kunne bruges til.
    Dette kan du også gøre løbende – så kan klienten have klippekortet liggende, og så få mulighed for at booke events med det, som du opretter nye events. Dertil kan du vælge, at flere forskellige klippekort skal kunne betale for det samme event, når du opretter eventet.

 

 


Og så er du egentlig klar til at gå igang! Som altid må du endelig skrive til [email protected], hvis du har nogen spørgsmål til det. Vi sidder klar til at hjælpe dig! 😀

 

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close