Hold og events i dit online booking system

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Oprettelse af events i Terapeut Booking

Skal du holde foredrag, undervise hold eller noget helt tredje, kan du med vores app Events oprette et event. Eventet kan bookes online, og er perfekt til at administrere holdtræninger med flere tilmeldte. Du bestemmer selv, hvor mange pladser der skal være på holdet. Med Events kan du oprette enkelte events, gentagende events, eller eventforløb. Når dine klienter logger ind på online bookingen kan de se tider, informationer, beskeder og mere. Få overblikket over dit næste projekt, og kom i gang allerede i dag. Ved at få online booking til dine events kan dine klienter eller kursister nemt tilmelde sig på bare et par klik. Hvis du ønsker at have betalingen i selve booking flowet har vi også rig mulighed for det via vores smarte betalingssystem EasyPay. Terapeut Booking strømliner dit klinik flow, fra booking til betaling til fakturering til journalisering.

Du kan læse mere om events i vores hjælpecenter.

En overskuelig proces

Lige så nemt som det er for dig at oprette en event, lige så nemt er det for dine potentielle deltagere at tilmelde sig. Du udfylder alle de nødvendige informationer, og så kan folk selv melde sig til gennem det brugervenlige bookingsystem. Med appen Events kan du med ganske få klik danne dig et overblik over dine tidligere, nuværende og kommende events. Ligeledes kan potentielle deltagere melde sig til eventen direkte fra bookingsystemet på din hjemmeside.

Personer dyrker yoga

Få en notifikation, når en klient har tilmeldt sig din event

Når en klient har tilmeldt sig din event, har du mulighed for at få en notifikation. På den måde kan du følge med i tilmeldingerne og blive gjort opmærksom hver gang, der er en ny tilmeldt. Du kan selv redigere i beskeden, sådan at dine klienter kan mærke at det er dig der står bag. Det øger personaliseringen i systemet, og gør at klienten bliver mødt af et mere venligt system end et generisk svar. Du kan tilvælge alle de E-mail og SMS påmindelser du ønsker at afsende for din klinik. Du kan læse rigtig meget mere omkring E-mail og SMS påmindelser på vores hjemmeside. Du kan se historikken i eventet og tjekke at alt er sket som forventet. Giv dine klienter og kursister et super overblik over event tilmelding, indhold og meget mere allerede i dag.

Historik for det enkelte event

Send mails til alle tilmeldte

Når du har lavet din event og fået tilmeldinger til det, har du mulighed for at sende mails rundt til de tilmeldte. Det kan være, du vil skrive tak for deres tilmelding eller komme med praktisk information om eventen. Ligeledes kan du helt selv bestemme, hvornår der skal lukkes for tilmelding. Det er super smart at kunne skrive ud til alle tilmeldte i én hurtig mail. Så får de alle den information som du sidder og skal have bragt ud. De tilmeldte kursister er derfor altid up to date og du undgår uoverensstemmelser i dato, klokkeslet og meget andet. Derfor er Terapeut Booking den bedste løsning til dine holdtræninger.

Besked for events

Fakturer nemt og modtag betaling til events via EasyPay

Med EasyPay kan du ved oprettelse af events selv bestemme, om der skal eller kan betales ved tilmelding, eller om der først skal betales, når arrangementet er overstået. Lige meget hvilken løsning du vælger, så gør vores online betalingsløsninger det nemt at få faktureret for dine events. Hvis du vil have betalingen samtidig med bookingen, så kan du tage et nærmere kig på vores betalingsløsning EasyPay. Vi har en komplet guide til hvordan du opsætter EasyPay på vores blog og integrerer det til dit booking flow. Terapeut Booking optimiserer og automatiserer derfor store dele af din tidligere manuelle klinikdrift. Det efterlader dig med mere tid til at drive din klinik og fokusere på at give dine klienter den bedst mulige oplevelse.

Overblik over events i Online Booking
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close