Opret hold og events i dit bookingsystem

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Skal du holde foredrag, undervise hold eller noget helt tredje i den dur, kan du via vores onlinebooking oprette en event, hvor de ønskede deltagere kan til- og afmelde sig samt se yderligere informationer om begivenheden.

  • Opret et skræddersyet event
  • Send automatisk en bekræftelse til de tilmeldte
  • Lav online betaling på eventen – så kan deltagerne betale ved tilmelding

 

 

 

En overskuelig proces

Lige så nemt som det er for dig at oprette en event, lige så nemt er det for dine potentielle deltagere at tilmelde sig. Du udfylder alle de nødvendige informationer, og så kan folk selv melde sig til gennem det brugervenlige bookingsystem. Med appen Events kan du med ganske få klik danne dig et overblik over dine tidligere, nuværende og kommende events. Ligeledes kan potentielle deltagere melde sig til eventen direkte fra bookingsystemet på din hjemmeside.

Få en notifikation, når en klient har tilmeldt sig din event

Når en klient har tilmeldt sig din event, har du mulighed for at få en notifikation. På den måde kan du følge med i tilmeldingerne og blive gjort opmærksom hver gang, der er en ny tilmeldt.

Send mails til alle tilmeldte

Når du har lavet din event og fået tilmeldinger til det, har du mulighed for at sende mails rundt til de tilmeldte. Det kan være, du vil skrive tak for deres tilmelding eller komme med praktisk information om eventen. Ligeledes kan du helt selv bestemme, hvornår der skal lukkes for tilmelding.

Modtag betaling til events via EasyPay

Med EasyPay kan du ved oprettelse af events selv bestemme, om der skal/kan betales ved tilmelding, eller om der først skal betales, når arrangementet er overstået.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close