Hold styr på din kalender med onlinebooking og journal

Hos Terapeut Booking har vi lavet et brugervenligt bookingsystem til praktiserende diætister. Det henvender sig til dig, der vil optimere dine resultater for klienterne og videreudvikle din klinik. Med tidsbesparende onlinebooking, der forenkler det administrative arbejde, kan du bruge mere tid på at forbedre dine klienters resultater.

Kom nemt i gang med Terapeut Booking
  • Statistik over din forretning
  • Indbyg bookingsystemet ind på egen hjemmeside med iframe
  • Nem navigering i klientens journal i forbindelse med rettelser og tilføjelser
  • Opret flere kalendere navngivet efter eget ønske
macbook
Brugervenligt administrationssystem

Onlinebooking hjælper først og fremmest med at sætte din hverdag som praktiserende i struktur, men det skal samtidig også være let for potentielle klienter at booke sig ind. Med et bookingsystem kan de selv gå ind og booke deres aftale, betale online og modtage fakturaen på mail kort tid efter betaling.

  • Online tidsbestilling i din kalender
  • En SMS-påmindelse dagen før, så vedkommende ikke glemmer sin tid
  • Mulighed for at lave et klippekort
  • Automatisk fakturering og betaling via EasyPay
Mere tid med klienten

Med et minimum af tid brugt på den administrative del af arbejdet som diætist er der mulighed for at bruge mere tid med klienten. Det giver bedre resultater og udtrykker et engagement, hvor der er interesse for at skabe de bedste resultater med og for klienten.

quotation mark

Lige fra dag et, har jeg været særdeles positiv overrasket over, hvor enkelt og nemt det er at bruge Terapeut Booking. Det er også den tilbagemelding jeg får fra klienterne.Det er et super godt program med mange muligheder – det er helt perfekt for mig. Jeg tilbyder både behandlinger, workshops og foredrag, så det er så skønt, at kan have det hele i et system. Kan kun give min varmeste anbefaling 🙂

HENRIETTE S. NIELSEN

Lægeexam. massør
www.forever-enjoy.dk

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)