Hold styr på din kalender med onlinebooking og journal

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Hos Terapeut Booking har vi lavet et brugervenligt bookingsystem til praktiserende diætister. Det henvender sig til dig, der vil optimere dine resultater for klienterne og videreudvikle din klinik. Med tidsbesparende onlinebooking, der forenkler det administrative arbejde, kan du bruge mere tid på at forbedre dine klienters resultater.

Triangle

Kom nemt i gang med Terapeut Booking

  • Statistik over din forretning
  • Indbyg bookingsystemet ind på egen hjemmeside med iframe
  • Nem navigering i klientens journal i forbindelse med rettelser og tilføjelser
  • Opret flere kalendere navngivet efter eget ønske
Triangle

Brugervenligt administrationssystem

Onlinebooking hjælper først og fremmest med at sætte din hverdag som praktiserende i struktur, men det skal samtidig også være let for potentielle klienter at booke sig ind. Med et bookingsystem kan de selv gå ind og booke deres aftale, betale online og modtage fakturaen på mail kort tid efter betaling.

  • Online tidsbestilling i din kalender
  • En SMS-påmindelse dagen før, så vedkommende ikke glemmer sin tid
  • Mulighed for at lave et klippekort
  • Automatisk fakturering og betaling via EasyPay
Triangle
Triangle

Jeg har nu benyttet Terapeut Booking i godt et år, og det er et fantastisk værktøj for mig, når jeg skal holde styr på min forretning. Med Terapeut Booking har jeg fået et værktøj, der er virkelig let at lære at bruge, samtidig med at det hjælper mig med at holde styr på aftaler, fakturaer og klienter. Jeg kan kun anbefale dig at prøve Terapeut Booking.


HENRIK LAUGAARD JENSEN
Eksistentiel Psykoterapeut/MPF & Coach
www.psykoterapi-roskilde.dk

Mere tid med klienten

Med et minimum af tid brugt på den administrative del af arbejdet som diætist er der mulighed for at bruge mere tid med klienten. Det giver bedre resultater og udtrykker et engagement, hvor der er interesse for at skabe de bedste resultater med og for klienten.