Den ultimative guide til at effektivisere dit online bookingsystem

11-12-2020
9 minutters læsetid

Hej med dig! 😀

I har muligvis bemærket, at der ikke er kommet blogposts ud de seneste uger, men det skyldtes at vi nu har valgt at ændre fokus en smule. Det er nemlig utrolig vigtigt for os, at I får en masse værdi og ny viden ud af disse blogpost. I den forbindelse vil vi som udgangspunkt udgive nyt blogpost hver måned. Dette blogpost vil derfor være med endnu mere værdifuldt indhold som kan inspirere jer 🙂

Julen og hyggen er så småt begyndt at komme over os. Derfor er det for mange også snart tid til at lukke skærmene ned for en stund. I den forbindelse tænkte vi at det kunne være godt at give jer nogle værktøjer. Så i kan se hvordan effektivisere jeres hverdag og daglige klienthåndtering.

Dette blogindlæg vil først omhandle 4 funktioner (gavekort, rabatkoder, tillægsydelser og klippekort), som er meget brugbare i denne tid. Dernæst vil der komme 10 tips til at effektivere din hverdag.

Gavekort

I denne hyggelige juletid er familie og gaver det helt essentielle – og derfor oplever vi dagligt at mange af vores skønne brugere, efterspørger muligheden for salg af gavekort. Dette har vi selvfølgelig sørget for at det er muligt for dig. Du kan oprette flotte personlige gavekort, som dine klienter kan bruge som betaling i din praksis. Vores app “Gavekort” giver dig mulighed for at give dine behandlinger i gave til andre, som kan bruges i din klinik. Du kan også designe det som lige som du ønsker det. På den måde kan du så giver det et helt unikt look, som passer til dig og din klinik. 

I nedenstående video giver min skønne kollega Johanne en kort gennemgang af selve Gavekort-funktionen:

Rabatkoder

En anden funktion, som også kan være smart i denne juletid, er vores app “Rabatkoder”, som giver dig mulighed for at give lidt rabat til dine klienter. Det kan være at du ønsker at give dem rabat på de 3 første behandlinger eller bare vil give dem en lille gave i denne juletid 😉 

Der kan være flere grunde til at oprette rabatkoder, men i sidste ende betyder det jo god service! Appen “Rabatkoder” kan nemt aktiveres helt gratis under “Apps”.

Hvis du ønsker at gøre brug af rabatkoder, så kan du med fordel se denne video som forklarer hvordan appen aktiveres og fungerer:

Tillægsydelser

Den tredje app, som også er værd at nævne er vores “Tillægsydelser”-app. App’en er specielt egnet til behandlere som tilbyder produkter ved siden af den almindelige behandling. Tillægsydelser er derfor en slags “ekstra” ydelser, der knytter sig til dine større behandlinger og kan derfor kun bookes i forlængelse af en anden behandling. Fx hvis du sælger en specielt massageolie ved siden af din massagebehandling. På den måde bliver dine klienter tilbudt en lidt “ekstra” service, når de vælger at booke en specifik ydelse. Som dine klienter måske ellers ikke havde tænkt på var god i forbindelse med deres valgte ydelse 🙂

Derudover er den også bare utrolig smart, fordi den netop giver dig mulighed for mersalg. Den er selvfølgelig helt gratis at aktivere under “Apps”-menuen.

Hvis du tænker at den kunne være smart for lige netop din behandling. Så se gerne nedenstående video omkring hvordan den fungerer rent praktisk:

Klippekort

Sidst men ikke mindst, har vi vores højtelskede funktion “Klippekort”. Klippekort er generelt en hyppigt brugt funktion, men jeg tænkte at den stadig var utrolig vigtig at have med, da vi stadig oplever mange brugere som skriver ind til os angående dette. Kort sagt, så kan du med denne funktion oprette digitale klippekort på dine behandlinger, hvilket vi synes er virkelig smart!

Du kan både tildele klippekort til dine klienter, oprette klippekort med særskilte tilbud til udvalgte klienter eller oprette helt standard klippekort, som dine klienter skal kunne købe via Online Booking

Opret klippekort under menuen “Ydelser”. Vælg antal klip, hvilken ydelse den skal tilknyttes og bestem selv om den skal kunne købes via Online Booking. Hvis klippekortet er tilskudsberettiget hos Sygeforsikringen “danmark”, skal du huske at vælge den tilsvarende ydelse 🙂


Værktøjer til at effektivisere din hverdag: 

SMS påmindelser

Du har i systemet muligheden for at sende beskeder ud til dine klienter. Inde i “indstillinger” -> “SMS/mail” kan du se en oversigt, over hvilke sms afsendelser der koster penge og hvad der er gratis at sende ud. Det smarte ved netop dette, er at sende SMS påmindelser ud til dine klienter dagen før en behandling, så dine klienter aldrig glemmer en aftale. Du kan også sende bekræftelser og opfølgende beskeder ud til dine klienter. På denne måde, så er det en måde hvorpå dine klienter bliver gjort opmærksomme på din behandling. Derfor sikre du at der ikke bliver glemt noget. 

Flere kalendere

Du kan oprette flere kalendere i systemet. Dette gøres, ved at gå til ”kalender” -> over i højre hjørne er der en knap der hedder ”kalendere” – hvis du trykker på denne, kan du tilføje de kalendere du ønsker dig – med en individuel beskrivelse. Dette er især smart, hvis du har flere klinikker, eller hvis du har behov for at sætte dine behandlinger op til en specifik dag. For eksempel: Hvis du hver onsdag kun tilbyder en specifik form for behandling, så kan du sætte det op således, at denne kalenders åbningstid kun er om onsdagen. Hvor at dine andre ydelsers kalender, har åbent de andre dage af ugen. 

Aftalestatus

Aftalestatus over dine behandlinger, er en funktion som gør at du kan holde et godt overblik over hvordan dine dage og behandlinger ser ud. Du kan gå ind på alle dine aftaler og vælge at sætte det op, så du kan se hvor mange klienter der er mødt op, eller eventuelt har aflyst. Samtidig kan du også vælge at oprette dine egne statusser. På denne måde, har du et hav af muligheder for hvordan du vil gøre, med dine behandlinger, for at få et bedre overblik. Dette kunne for eksempel være “Tilfreds med dagens session” eller “Utilfreds med dagens session”

Ventelister

Ventelister – der giver dine klienter muligheden for at skrive sig op til behandlinger og tider som er booket ind i dit system allerede. Dette er netop godt for de klienter, som gerne vil have en booking på en specifik dag. Hvor at du desværre har fuldt booket allerede. Hvis du har en klient der aflyser. Så får de klienter på ventelisten besked omkring dette, hvor de så kan tage stilling til om de kan nå at komme til den behandlingstid der er tale om. På denne måde kan du sikre at få dine dage fyldt ud, i stedet for at have huller. 

Journalføring

Nem navigering i klientens journal i forbindelse med rettelser og tilføjelser. Du kan oprette skabeloner til dine journaler, så du ikke behøver at skrive det hele hver gang. Dette kan eventuelt være, hvis du har en klient der kommer en gang om ugen. Hvor du skal skrive et notat hver gang. Her kan det så være meget rart, at have en skabelon at gå ud fra. Du kan samtidig også uploade billeder til dine klienters journaler. 

Statistik overblik

Statistisk overblik over din forretning, som gør at du kan gå ind og se hvordan din klinik klarer sig både økonomisk, men også fordelingen af timer i de forskellige måneder. 

EasyPay

Direkte betaling gennem Online Booking systemet via EasyPay. Dine klienter kan betale deres behandlinger og sessioner online, når de booker deres tid hos dig. Du kan også vælge blot at reservere beløbet, til behandlingen er udført. Eller du kan give dem muligheden for at betale med kreditkort direkte fra deres faktura. Men dette er klart et værktøj, som effektivisere din hverdag. Ved at du kan sørger for at alle betalinger går igennem så snart en klient booker sig ind.  

Rapport   

Hold dig løbende opdateret med din omsætning gennem vores rapport funktion. Du kan helt selv vælge hvilket interval du vil modtage rapporterne i, hvis de skal sendes til dig. Rapporten indeholder nøgletal fra den givne periode, og er et perfekt redskab til at holde sig orienteret.

Google kalender

Synkroniser din Terapeut Booking kalender, med Google Kalender, for altid at have muligheden for at tjekke op på dine behandler on the go. Det smarte ved netop denne synkronisering, er at du kan spærre for bookinger direkte i din Google kalender til din Terapeut Booking kalender. Så du sikre at dine private aftaler ikke går ind over dine behandlinger og at du altid har det samlet overblik over dine aftaler.

Nyhedsbrev

Send nyhedsbreve gennem Mailchimp til dine klienter, for at opdaterer dine klienter om nye åbningstider, nye behandlinger og meget mere.

Dette er blot nogle af de funktioner og apps vi har i Terapeut Booking. Det smarte ved netop dette, er at du kan aktiverer dine apps og sætte systemet op til hvordan du ønsker. Du kan få systemet, til at være din personlige bogholder. Holde øje med alle dine aftaler, indberette nemt og sikkert til Sygeforsikring “danmark” og meget mere.

 

Hvis du sidder og brænder inde med spørgsmål angående nogle af vores funktioner, apps eller integrationer. Så er du altid velkommen til at sende os en mail på [email protected] 

Hvor mine kollegaer og jeg sidder klar til at hjælpe dig videre.

Rigtig glædelig jul og godt nytår fra hele TB-teamet! 😀

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close