Booking begrænsninger til din online booking

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Begrænsninger

Kører du en kampagne med en speciel ydelse? Har du nogle ydelser som kræver specielt meget af dig som behandler? Eller har du bare brug for at din online booking automatisk lukker efter et bestemt antal ydelser er booket? Så er booking begrænsninger det perfekte til dig.

Du kan indsætte bookingbegrænsninger på tværs af alle dine ydelser, så du maksimalt har X antal aftaler på en dag, eller du kan begrænse antal bookings af en bestemt ydelse per dag.

 De her muligheder giver dig et stabilt fundament til at bygge din online booking og din arbejdsdag på. 

  • Brug generelle- eller ydelsesspecifikke bookingbegrænsninger
  • Undgå uønskede bookings, så klienten kun ser de tidspunkter du ønsker
  • Let sammenspil med alle andre apps og funktioner i systemet

Din generelle booking begrænsning

I Terapeut Booking kan du sætte en generel booking begrænsning så at dine kalender automatisk lukker når du rammer det maksimale antal aftaler booket. Det giver dig en god mulighed for at have en bred åbningstid, men med et antal bookinger du bestemmer. Med andre ord, så kan du give dine kunder mulighed for at booke det meste af dagen, men ikke risikere at du skal se mere end 20 klienter på en dag, for eksempel. Denne begrænsning kan indstilles i menuen “indstillinger”->”online booking” på hver af dine kalendere i fanen “ledige tider”. Det er også her du vil kunne opsætte dine andre regler for hvornår tider skal være ledige i din online booking, som for eksempel dit interval eller hvor langt ud i fremtiden du kan bookes.

indstilling for booking grænse

Den ydelsesspecifikke booking begrænsning

Hvis ikke den generelle booking grænse løser din udfordring er det måske fordi du skal se på den funktion der er på ydelsernes individuelle indstillinger. I Terapeut Booking er der flere behandler typer og dermed en bred vifte af ydelser som skal tilbydes på tværs af de mange online booking sider. Nogle ydelser skal måske ikke kunne bookes et ubegrænset antal gange på samme dag. Det kan være en lang krævende massage type. Eller en unik type psykolog-samtale. Uanset hvad årsagen måtte være, så har Terapeut Booking en løsning til at kunne begrænse enhver ydelse på et skræddersyet maksimalt antal aftaler på en dag.

ydelsens indstillinger for booking grænse

Flere tips til din online booking

Hele tanken bag en online booking er at gøre det nemt for dine klienter at booke en aftale hos dig. Du kan gennem din online booking sørge for at de kan booke alle de ydelser du tilbyder i din klinik. Du kan kombinere salget af dine ydelser med salg af gavekort. Med gavekort gør du det nemt for dine klienter at sprede oplevelsen af din gode service til deres venner og familie. Du kan endda lave en kampagne ydelse i dit ydelses-udvalg som er lidt billigere i pris og kan lokke nye klienter i klinikken. Denne ydelse kunne du oplagt begrænse til et par stykker om dagen.

Mekanisk ur

Hvordan bruger jeg bookingbegrænsninger?

På Terapeut Booking er det muligt at benytte sig af booking begrænsninger på to forskellige måder. Først kan du vælge at der skal være en generel booking begrænsning på tværs af alle dine ydelser i en kalender. Det tæller alle dine aftaler og lukker for nye hvis du rammer dit personlige loft på antallet af aftaler på en dag. Dernæst kan du også vælge en ydelsesspecifik begrænsning. Det kan være relevant hvis du har en lang massage ydelse og kun vil bookes til denne en gang om dagen. Det betyder at Terapeut Booking tæller antallet af en specifik ydelse og lukker for nye bookings af den specifikke ydelse. Dine andre ydelser vil stadig være ledige.

mand på trappe

Vil du i gang med booking begrænsninger og Terapeut Booking?

Få en automatiseret arbejdsgang når klienterne skal booke deres aftaler. Flere og flere behandlere i Danmark rykker deres booking online for at være til stede i klinikken for klienterne. Det letter din arbejdsdag og giver dig overskud til det der betyder noget. Og med muligheden for at sætte dine booking begrænsninger på enten kalenderen eller ydelsen giver du dig selv mere fleksibilitet til at designe din arbejdsdag. Opret dig gratis og på få minutter for at testkøre funktionerne i Terapeut Booking!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close