Afsend automatiske bookingbekræftelser

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Overblik over automatiske beskeder

Hos Terapeut Booking har du mulighed for at opsætte automatiske bookingbekræftelser. Dette kan både indstilles, til når du manuelt opretter en ny aftale i kalenderen, eller når dine klienter bestiller en tid gennem din Online Booking. Disse beskeder vil da blive sendt lige efter bookingen er foretaget, og du kan vælge at sende dem både via e-mail og/eller SMS.

I systemet finder du en række muligheder for afsendelse af automatiske beskeder. Disse funktioner hjælper dig med at automatisere dit arbejde og til at effektivisere kommunikationen med dine klienter. Bekræftelsesbeskederne er særligt vigtige, da de indeholder vigtig information for den kommende aftale. Og det er naturligvis op til dig, hvilken information bekræftelsen skal indeholde! Du kan læse og lære mere i vores komplette guide om afsendelse af e-mail og SMS i Terapeut Booking.

  • Gratis bookingbekræftelse som sendes umiddelbart efter registrering af en ny aftale.
  • Information om den specifikke aftale tilpasses automatisk i beskeden.
  • Anvendes af tusindvis af klinikker verden over.

Aktiver bookingbekræftelser

For at aktivere bookingbekræftelserne skal du gå til "Indstillinger" inde på din Terapeut Booking-konto og derefter vælge "e-mail og SMS". Her kan du aktivere beskedfunktionen for både kalenderen og din Online Booking. Bekræftelsen vil derefter blive sendt, enten når du lægger ind ny aftale ind i din egen kalender, eller når dine klienter booker i din Online Booking - eller begge dele! Her kan du også vælge, om du vil sende bekræftelsen via SMS eller e-mail.

Overblik over automatiske beskeder

Vælg hvilken information du vil inkludere

Når du klikker på "Rediger e-mail" eller "Rediger SMS", kan du redigere standardteksten, som skal inkluderes i beskeden. Du kan også vælge hvilken specifik information om bookingen, du vil inkludere. Vælg eksempelvis at inkludere information om dato og tidspunkt, hvilken ydelse klienten har bestilt og/eller prisen på ydelsen. Denne information bliver derefter automatisk tilpasset til den ydelse, det gælder.

Detaljer for bekræftelsesbesked

Afsend bekræftelse på opdateret tid

Hvis enten du eller klienten har brug for at ændre en aftales tidspunkt, kan der nemt sendes en bekræftelse på dette også. Du starter med at gå ind i din kalender, finde den pågældende aftale og klikke "Rediger aftale". Her vælger du det nye tidspunkt og klikker "Gem". Du vil herefter blive spurgt af systemet, om du ønsker at give klienten besked om denne opdatering på jeres aftale. Klikker du ja, vil din klient blive opdateret om denne nye information på mail.

Spørgsmål om at sende opdateret besked

Personalisér, bestem indhold, afsendelsestidspunkt og mere!

Du får fuld magt over dine bekræftelsesbeskeder. Du kan helt selv vælge afsendelsestidspunktet for beskederne, så de kommer præcis når du vil have det. Du får også komplet kunstnerisk frihed til at skrive teksten lige som du vil have den. For yderligere personalisering har vi såkaldte "tags" som du kan indsætte. Et tag er et stykke kode, såsom '@dato', som automatisk indsætter den relevante dato for aftalen. Med alt dette kan du personalisere dine beskeder lige som du vil, og indsætte alle de nødvendige informationer til klienten, som så er klar til at komme til deres aftale!

Billede af telefon med Terapeut Booking ikon

Kom i gang med at bruge bookingbekræftelser i dag!

For at komme i gang med at sende bookingbekræftelser kan du oprette en bruger hos Terapeut Booking. Herefter vil du få fuld adgang til funktionen. Den indebærer også en række andre muligheder for automatiske beskeder; for eksempel gruppebeskeder via e-mail og SMS. Hvis du har spørgsmål til funktionen eller til Terapeut Booking generelt - så send os en besked på [email protected], og så vil vi sørge for at vende hurtigt tilbage til dig!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close