Professionelt journalsystem – hold styr på klientens journal helt gratis

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Alle klienter er forskellige, og hvis du vil give hver af dem den bedste oplevelse, skal de også behandles efter deres særlige krav og behov. Gennem vores journalsystem har du mulighed for at oprette journaler på dine klienter. Så du kan modtage klienten velforberedt.

Journalsystemet er krypteret og lever op til kravene i Persondataloven og GDPR.

  • Lettilgængelig oprettelse af og adgang til klientens journal
  • Mulighed for at redigere, samt tilføje billeder og filer i journalen
  • Opret skabeloner af en bestemt journalform

Specificér behandlingen

Med en journal til hver klient, ved du, hvad du går ind til ved hver behandlingssession. Notér alt nævneværdigt hver gang, og du vil i fremtiden kunne vende tilbage og se, hvad klienten har været igennem hos dig - og hvad klienten skal igennem på et senere tidspunkt.

I sikre hænder

Vores bookingsystem er strengt udformet i henhold til dansk lovgivning, så vores journalarkivering lever op til alle de krav, der er i forhold til rettigheder, sikkerhed og fortrolighed. Din journal forbliver altså i dine hænder.

Skab et større overblik med billeder

Dokumentér klientens fremgang eller tilbagefald visuelt. Med billeder og filer får både du og din klient nemmere ved at danne sig et overblik over situationen og behandlingen. Det gør din arbejdsdag nemmere, og du præsenterer samtidig noget, klienten nemmere kan forholde sig til.

Arkiver både online og fysisk

Ønsker du en fysisk version af dine vigtige klientjournaler, kan du downloade og printe ud som det passer dig. Du har mulighed for at printe journalerne separat eller sammen med andre journaler, hvis du foretrækker at arbejde med journalen i fysisk form.

Notér symptomer og potentielle risici

Din klients adfærd og helbred kan ændre sig fra gang til gang, og disse kan have betydning for, hvordan behandlingen skal forløbe, og hvad den skal indebære. Med en journal kan du holde styr på alle klientens informationer, så du kan give den optimale behandling.

Kom i gang med klientjournaler

Når du er logget ind på Terapeut Booking, klikker du på 'Apps' i menuen i venstre side af skærmen. Her finder du Journaler-appen - aktivér den og følg instruktionerne, og så er du godt i gang. Hvis du ikke allerede har en bruger, kan du tilmelde dig til Terapeut Booking på under to minutter lige her.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close