Få gang i mersalget med Tillægsydelser

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Som forretningsdrivende har du sandsynligvis nogle ydelser, som tager mere tid og ressourcer end andre. Dertil har du måske nogle mindre ydelser, som giver mere mening at lave i forlængelse af dine større ydelser. Med Tillægsydelser-appen kan du oprette ydelser, som kun kan bookes i forbindelse med andre behandlinger. Så kan du:

  • Tilbyde ekstrabehandlinger, som er relevante for den valgte ydelse.
  • Sørge for altid at skubbe et mersalg igennem til dine klienter.
  • Udnytte din tid bedst muligt, ved udføre små ydelser i forlængelse af andre.

 

Hvad er en tillægsydelse?

Tillægsydelser er ydelser, som kun kan bookes i forbindelse med andre ydelser. Det vil typisk være en mindre behandling, som måske kun giver mening at udføre i forbindelse med en større behandling. Det kan også være en behandling, som bare er relevant at få lavet sammen med en anden. Under alle omstændigheder er en tillægsydelse knyttet til en anden ydelse, og dine klienter får altså kun mulighed for at booke ydelsen, hvis de allerede har booket behandlingen, som tillægsydelsen er knyttet til.

Få endnu mere gang i forretningen med mersalg

Med Tillægsydelser er du sikker på, at dine klienter altid bliver tilbudt en behandling mere, som de kunne være interesserede i. Ved at foreslå en behandling, som kan være relevant i forlængelse af den behandling, som din klient allerede har valgt, giver du dig selv større mulighed for at sælge mere. Så ved du, at du giver din egen forretning de bedste betingelser!

Det er intuitivt at sætte op

Det tager kun få minutter at komme igang med Tillægsydelser. Når du opretter en ny ydelse, får du muligheden for at oprette en tillægsydelse. I oprettelsen af din nye tillægsydelse bliver du bedt om at tilknytte den til en anden ydelse, og så er du klar til at sælge dine tillægsydelser.

Kom igang med at sælge dine tillægsydelser

Hvis du ikke allerede er medlem hos os, kan du komme igang med det samme ved at oprette en bruger på Terapeut Booking. Så er du klar til at gå igang med Tillægsydelser og meget andet på 2 minutter!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close