Multivaluta gør internationalt salg nemt

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
De forskellige valuta i Terapeut Booking

Takket være digitaliseringen og den teknologiske udvikling behøver en terapisession eller yogaseance ikke nødvendigvis foregå et specifikt sted – men kan i mange tilfælde lige så godt blive holdt online. Derfor tilbyder flere og flere klinikker også deres tjenester i andre lande, end hvor de selv er baseret.

 

Du kan nå et større klientel, hvis du krydser landegrænser, og du kan tilbyde både online kurser og video sessioner med Terapeut Booking. De ydelser, du tilbyder udenfor Danmark, kan du naturligvis tilpasse valutaen af, så dine klienter betaler i den valuta, de er vant til. Dette øger forbrugersikkerheden, da klienten bedst kan sammenligne priser i deres egen valuta. Derfor tilbyder vi hos Terapeut Booking muligheden for at lave og fremsende fakturaer med tilpassede valutaer – helt uden ekstra omkostninger. Det eneste, du skal gøre, er at aktivere funktionen på Terapeut Booking, og så er du i gang!

Multivaluta-funktionen gør det muligt at:

  • Sende fakturaer direkte fra systemet – uanset hvor dine klienter befinder sig.
  • Ændre valuta afhængig af hvilken faktura, der skal afsendes.
  • Have klienter i hele verden – og sikre nem fakturering.

Aktiver flere valutaer og sæt din standardvaluta

For at komme i gang med denne funktion skal du først aktivere den i systemet. Dette gøres fra din Terapeut Booking konto under ”Indstillinger” -> ”Faktura”. Herefter vil du finde funktionen for multi-valuta nederst til højre på siden. Her vil det også være muligt at vælge hvilken valuta, du vil angive som din standardvaluta, når du opretter en ny faktura i systemet. Herefter vil du let kunne vælge en anden valuta for den individuelle faktura, når denne oprettes. Når fakturaen så fremsendes, kan klienten betale beløbet i deres egen valuta - enten med betalingskort via vores online betalingsløsning EasyPay eller via bankoverførsel.

Multivaluta-funktion kan aktiveres

Hvorfor er multi-valuta smart?

Hos Terapeut Booking ønsker vi at være på forkant, når det kommer til at finde fleksible administrationsløsninger for terapeuter og klinikker rundt om i verden. Du kan eksempelvis bruge dette sammen med vores online kurser app, som du kan tilbyde verden rundt og skræddersy lige, som du synes. Et andet godt eksempel på denne moderne internationalisering af klinikdrift er vores app, der faciliterer videomøder, og nu vores faktureringsløsning for forskellige valutaer. Det er ikke landegrænser, der skal være til hinder for, at din forretning kan vokse. Funktionen er altså tiltænkt til at mindske det administrative arbejde. Og husk at du til enhver tid kan slå funktionen fra, hvis du ikke ønsker at anvende den.

Regnskabsbord med blyant, briller og lommeregner

Fakturer i flere valutaer gennem vores multi-valuta-funktion!

Hvis du ønsker at teste multi-valuta-funktionen, behøver du blot at oprette en gratis konto hos Terapeut Booking. Så snart du er registreret i systemet, vil du have adgang til funktionen. Hvis der er det mindste, du er i tvivl om, eller hvis du har spørgsmål til hvordan multi-valutaer fungerer, så må du endelig ikke tøve med at kontakte os på [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig! ?

Skrivebord med laptop, notesblok og kaffekop

Vil du komme i gang med det samme?

Så er det heldigt, det er nemlig super nemt! Du skal blot oprette en gratis konto, og så er du i gang. For at få gang i multivaluta skal du blot aktivere den under "Indstillinger" -> "Faktura". Har du nogle spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at skrive til os på mailen [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close