Kundehistorie

Smertefys tilbyder fysioterapi og massage i hjertet af København

Fysioterapeut Thomas Vain-Nielsen
“Jeg startede min klinik fordi jeg gerne ville forsøge at være min egen chef og styre mine egne tider. I takt med at jeg satte mig for at åbne klinikken, så begyndte ilden for iværksætteri at komme frem i mig og i dag synes jeg det er noget af det sjoveste: Iværksætteri!”
Antal stjerner

Thomas Vain-Nielsen, som er ejer af Smertefys er ikke kun en dygtig fysioterapeut, men har altid drømt om sin egen forretning og det at drive klinik. Smertefys ligger i indre København og tilbyder rolige omgivelser midt i en travl hovedstad. Friheden ved at være selvstændig og iværksætter giver Thomas overskud og glæde ved det han laver. Med kompetencer for behandling og træning kan han supplere med opmærksomhed på forretningen der sikrer en god tilværelse hos Smertefys.

Med øje for online værktøjer og sund forretning tilbydes der fysioterapi og massage af højeste kvalitet lige midt i København.

Træning og fysisk aktivitet er en voksende trend. Specielt i København. På en varm sommerdag er parkerne fyldte med udendørs holdtræning og søerne er pakket med motionister der bevæger sig rundt om de fem søer i hastigt tempo. Træning er sundt for vores kroppe og vores sind, men skader er noget de færreste undgår helt. Derfor er behovet for dygtige og kompetente behandlere indenfor rehabilitering også stigende. I hjertet af København finder vi Smertefys. Klinikken er kun et par år gammel, men den tilbyder helt unikke behandlinger indenfor fysioterapi og massage, som aflaster skader og smerter i kroppen.

Fysioterapeut Thomas Vain-Nielsen hjælper klient Fysioterapeut Thomas Vain-Nielsen hjælper klient Fysioterapeut Thomas Vain-Nielsen Fysioterapeut Thomas Vain-Nielsen hjælper klient Kvinde skriver på tastatur

Klinik som forretning

Når vi kigger indenfor bliver vi mødt af Thomas Vain-Nielsen. Thomas har i 2018 åbnet klinikken og med mange ting i luften – både behandling af klienter og drive en forretning – samlede han hurtigt de administrative opgaver ét sted: Terapeut Booking. Terapeut Booking tilbyder en unik værktøjskasse hvor alt klinikdrift kan samles. Sikker håndtering af klient information, men også den økonomiske del med fakturering kan håndteres i systemet. Her faktureres privatpersoner, men tætte integrationer til Sygeforsikringen “danmark” og forsikringsselskaber gør det meget nemt at sikre sine indtægter. Hos Smertefys er det muligt at købe behandlinger, men også klippekort og gavekort er to funktioner der giver stor værdi til en nystartet klinik.

Gavekort ikon

Gavekort

Salg af gavekort til juletider eller fødselsdage er godt givet ud

Se mere om Gavekort

Digitalisering og Online Booking

Én funktion fremhæver Thomas dog mere end de andre. Det er muligheden for Online Booking. Promoveringen af Online Booking er nemlig det Thomas tilskriver stor del af sin vækst. Muligheden for at klienter kan se ledige tider i klinikken før de indskriver deres informationer er med til at mindske risikoen for frafald i booking flowet. Helt unikt for alle klinikker der vil have fyldte kalendere. Thomas bruger også andre funktioner som:

Thomas’ gode råd til andre klinikker

Inden vi forlader København og Smertefys deler Thomas helt konkrete råd til andre som går med drømmen om iværksætteri og klinikdrift. Her siger Thomas; 

Den største ændring i den daglige gang har været, at det hele er så nemt og automatiseret som det er i TB. Her taler jeg især om Online Booking-funktionen som er noget af det bedste på markedet lige pt.”

Triangle
Fysioterapeut Thomas Vain-Nielsen hjælper klient
Triangle

Du kan også starte!

Hvis du deler samme drømme som Thomas og vil have hjælp med automatisering og digitalisering af dine administrative opgaver i klinikken, så opret en bruger hos Terapeut Booking. Det er gratis og uden binding. Du er også velkommen til at kontakte os på [email protected] for at høre mere.

“Min hjemmeside er altafgørende da jeg ikke har en synlig facade i gadebilledet. Derfor er det helt afgørende, at min hjemmeside er god og at den dirigerer folk videre, nemt og simpelt. Her er online booking en fantastisk måde at få det hele automatiseret fra klienten kommer ind på hjemmesiden og til jeg ser dem i klinikken.”
Fysioterapeut Thomas Vain-Nielsen
Næste kundehistorie

Hos den holistiske terapeut Maria er det vigtigt at kunne hjælpe så mange kvinder som muligt

”Terapeut booking har frigjort tid til mig, så jeg kan sætte tid af til det, jeg vil lave, det er guld værd som selvstændig virksomhed. Nu har jeg alt på ét sted, så jeg let kan få adgang til de oplysninger, jeg har brug for."

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close