Lav EAN-fakturering direkte i dit bookingsystem

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Der kan være flere forskellige grunde til, at du har brug for at sende en EAN-faktura ud til dine klienter. Det kan blandt andet være at:

  • Du har en klient, som får sin behandling betalt gennem den virksomhed, vedkommende arbejder for.
  • Du har en klient, som får sin behandling helt eller delvist betalt af en forsikring, som ikke indberetter gennem sygeforsikringen “danmark”.

Hvad end grunden er til det, så har vi en løsning til dig hos Terapeut Booking, og så er den endda helt gratis! EAN-faktureringen foregår over Terapeut Bookings eget faktureringssystem, så du ikke behøver at betale ekstra for en ekstern udbyder. Så er det hele virkelig samlet i ét!

 

Det tager kun få klik at sende dine EAN-fakturaer ud

Når du har aktiveret EAN-appen, så skal du bare bruge et EAN-nummer fra dine klienter for at sende dine EAN-fakturaer afsted. EAN-nummeret kan du enten tilføje til dine klienters profiler, så systemet husker nummeret selv, når du skal sende en EAN-faktura afsted til den klient. Ellers kan du bare indtaste EAN-nummeret manuelt på den oprettede faktura. Så tager det kun ét klik, og så er din EAN-faktura sendt afsted.

Få et integreret regnskabssystem med Terapeut Booking

Med Terapeut Bookings EAN-funktion får du et integreret regnskabssystem sammen med din online booking og journalisering. Så behøver du ikke at bruge eksterne regnskabsprogrammer til at lave dine EAN-fakturaer. Du kan samle det hele på ét sted, fordi vi tager os af dine basale regnskabsfunktioner.

Sådan kommer du igang med EAN-appen

Du kan aktivere EAN-appen gratis inde under systemets Apps-menu. Når først du har gjort det, vil du få to nye felter i systemet: et, som tillader dig at tilføje et EAN-nummer til dine klientprofiler. Et andet, som tillader dig at tilføje EAN-nummer til dine fakturaer. Det er det eneste, du har brug for for at gå igang.

Er du klar til at starte din EAN-fakturering?

Det tager kun 2 minutter at komme igang med at sende dine første EAN-fakturaer - selv hvis du ikke har oprettet en bruger endnu. Du kan oprette en bruger på Terapeut Booking på 2 minutter, og derfra tager det ikke mere end 30 sekunder at aktivere EAN-appen. Så er du simpelthen kørende!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close