Gør det muligt at glæde andre med gavekort til behandlinger!

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Har du savnet en funktion, der gør at dine klienter kan give behandlinger i gave til andre? Endelig har en af vores mest efterspurgte funktioner fra vores brugere kommet – nemlig Gavekort!

 

Med gavekortfunktionen kan du give dine klienter mulighed for at glæde andre med dine behandlinger. På denne måde spredes ordet om dine gode ydelser til andre mennesker, sådan at du kan tjene penge og få tiltrukket nye klienter.

 

Funktionen inkluderer: 

  • Enkelt fakturering til den, som gerne vil give gavekortet videre.
  • Forsendelse af gavekortet til modtageren direkte i systemet.
  • Gavekortet kan benyttes til enkelte timer eller events.

Du kan også vælge helt selv hvordan du ønsker at gavekortene skal se ud, og give et personligt præg, så de passer til din forretning.

Hurtig og enkel aktivering

I vores apps-sektion (som du kan finde i menuen til højre, når du er logget ind i systemet) får du muligheden for at aktivere brugen af gavekort-funktionen. Det tager kun to klik, så er du igang og kan finde Gavekort under menulinjen i dit system. 

Tilpas dine gavekort og lav enkel fakturering

Klik dig ind på indstillinger og vælg 'Gavekort' - her kan du selv vælge hvordan du vil tilpasse dit gavekort. Du kan give det et unikt personligt præg, med bl.a farver og initialer. Efter du har oprettet dine forskellige gavekort inde i Gavekort-menuen, kan du herfra fakturere gavekortet til den, som gerne vil give det videre. Dette kan du også vente med, og i stedet oprette en faktura, når du senere er inde på gavekortet. 

Nem brug af gavekortet

Har du oprettet et gavekort, kan du enkelt sende det ud direkte fra systemet. Modtageren af gavekortet kan dermed vælge at bruge gavekortet når klienten booker en aftale hos dig. Du kan nemt selv administrere brugen af gavekortet inde i systemet. 

Vil du sælge gavekort?

På bare to minutter kan du oprette en konto hos Terapeut Booking. Så kan du let teste og lave dine gavekort, og få hjælp til din online booking. Der er mange muligheder, du skal se på, og vi skal nok sørge for at hjælpe dig! 

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close