Kundehistorie

Hos den holistiske terapeut Maria er det vigtigt at kunne hjælpe så mange kvinder som muligt

Portrætfoto af Maria Särén
”Terapeut booking har frigjort tid til mig, så jeg kan sætte tid af til det, jeg vil lave, det er guld værd som selvstændig virksomhed. Nu har jeg alt på ét sted, så jeg let kan få adgang til de oplysninger, jeg har brug for."
Antal stjerner

Efter at have været konfronteret med en medicinsk historie selv, blev Marias øjne åbnet for de enorme behov, der findes for at supplere traditionel pleje, og hun valgte derefter at fremme sin uddannelse i funktionel medicin.

Klient der har fokus på holistisk terapi sparer tid med Terapeut booking

I byområdet Onsala i Halland Amt finder du kvindeklinikken Emanera, grundlagt af den tidligere ingeniør og nu funktionelt uddannet Maria Särén. Efter at have været konfronteret med en medicinsk historie selv, blev Marias øjne åbnet for de enorme behov, der findes for at supplere traditionel pleje, og hun valgte derefter at fremme sin uddannelse i funktionel medicin. Funktionel medicin handler grundlæggende om at se på det generelle helbred og antage, at en krop er gjort til at fungere. Men for at komme derhen har du muligvis brug for hjælp. 

I klinikken tilbyder Maria derfor blandt andet personlig rådgivning og prøveudtagning til kvinder, der ønsker at øge deres forståelse og respekt for deres egen krop. Missionen er klar: at hjælpe så mange kvinder som muligt med at føle sig godt og leve synkroniseret med deres biologi.

Maria Särén skriver på computer Maria Särén skriver på computer Foto af Maria Särén Maria Särén smiler og rækker ud mod sin reol Maria Särén med computer

En fyldt tidsplan

Med sådan en mission er det ikke nok bare at køre sin egen klinik. Maria tilbyder også træning, foredrag og workshops om, hvordan du kan føle dig bedre ved hjælp af kost og livsstil med fokus på personlig bæredygtighed. 

Derudover er hun forfatter til bogen “The Hormone Calendar – A book about women” og blogger løbende om emner, der vedrører alt fra endometriose til stress- og vægtproblemer. Da Corona ramte behandlere rundt omkring i landet hårdt, valgte Maria at skifte til flere digitale alternativer ved blandt andet at uploade foredrag på en webportal og fortsætte med at tilbyde rådgivning via telefon.

”Jeg arbejder indenfor funktionel medicin, hvor jeg primært hjælper kvinder med at se, hvad de selv har magt over, når det kommer til deres helbred og trivsel, og hvordan de kan påvirke deres situation ved hjælp af kost og livsstil. Jeg antager, at kroppen er et fantastisk og velfungerende system og guider kvinder til at opleve det og leve synkroniseret med deres biologi. ”

Online booking

Online booking direkte til din hjemmeside

Se online booking

Al administration samlet et sted

Med så mange bolde i luften er det selvfølgelig endnu vigtigere, at Maria kan fokusere på de væsentlige opgaver og ikke behøver at bruge så meget tid på andre administrative opgaver. Dette er også det, Maria ser som den største fordel ved Terapeut booking. Med Terapeut booking kan hun tage sig af alt, hvad der har med administration at gøre, ét sted. Kunden kan bestille deres egne tider online, mens hun selv fører en journal, afleverer testsvar og håndterer fakturering hurtigt og nemt direkte i systemet. Det bliver ikke meget lettere end det!

for mig er det ekstremt værdifuldt at have et enkelt system, der tager sig af alt jeg har brug for hjælp til” 

Effektivitet som ledord

Maria bruger Terapeutbooking som et værktøj på daglig basis, frem for alt for at få et overblik over ugens planlægning i kalenderen og føre en journal i samtaler med sine klienter. Derudover foretages næsten alle reservationer via hendes hjemmeside og personlige online-reservation portal, hvilket gør hele bookingprocessen meget glattere. En anden vigtig funktion for Maria er statistikfunktionen. Den daglige statistik deler informative nøgletal om virksomhedens udvikling, så hun kan holde styr på sine tal og i det lange løb strømline virksomheden – et must for Maria.

Samtykke-appen har også gjort det let at registrere og gemme data på klienter på en måde, der fuldt ud overholder kravene i databeskyttelsesforordningen.

Triangle
Maria Särén smiler og rækker ud mod sin reol
Triangle

Vil du også gøre dit administrative arbejde nemmere?

Vil du også automatisere din klinik med digitale værktøjer, og derved få mere tid til hvad der vigtigst for dig?

Prøv Terapeut booking ved at oprette en gratis bruger hos os eller send os en mail på [email protected], hvis du vil vide mere.

foto af Maria Särén
Næste kundehistorie

Mange års erfaring med psykoterapi, journalføring og fakturering

"Terapeutbooking giver struktur og overblik i en travl hverdag."

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close