Klippekort til gode priser tiltrækker flere kunder

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Oprettelse af klippekort

Med Terapeut Bookings klippekort-funktion kan du oprette digitale klippekort på dine behandlinger. Det kan for eksempel være, at du gerne vil tilbyde behandlingsforløb til specielle priser, og på den måde tiltrække flere kunder. Vil du tillade dine klienter selv at vælge hvornår de vil have deres behandlinger? Du kan tilknytte dine klippekort til hvad end ydelse du vælger, og dine klienter kan selv både købe og bruge klippekortet i din online booking. Du kan endda bruge klippekort til dine events. Det er super nemt at komme i gang med, du skal bare have en gratis profil på Terapeut Booking. Lige meget hvilket behov du har for klippekort i din klinik, så er det alt sammen noget vi kan hjælpe dig med. Du kan både vælge at:

  • Oprette klippekort med særskilte tilbud til udvalgte klienter.
  • Tildele klippekort til dine klienter direkte i systemet.
  • Oprette standard klippekort som dine klienter kan købe via online booking.

Læs mere om klippekort i hjælpecenteret.

Særskilt tilbud til klienten

Du kan nemt og hurtigt oprette nye klippekort via "Ydelser" menuen. Her tilknytter du en ydelse og vælger antal klip. Så vælger du udløbsdato, pris, og eventuelt Sygeforsikringen 'danmark' ydelsesnummer. Til sidst tilføjer du det til de udvalgte klienter, som skal modtage denne specielle rabat, og på den måde kan du selv styre, hvilke klienter der får hvilke tilbud. Derfor kan du give særskilte tilbud til de klienter som er stamkunder, eller nye klienter for at sikre en høj kundeloyalitet til din klinik.

Oprettelse af nyt klippekort DA

Sælg dine klippekort via Online Booking

Hvis du gerne vil slippe for at skulle tilføje klippekortet til klienten, kan du sætte systemet op til at håndtere salget via EasyPay appen. Alt du skal gøre er, at hoppe ind og aktivere EasyPay appen, og så vil du automatisk få mulighed for ved oprettelse af klippekortet, at aktivere det i Online Booking. Når klienten så har betalt for klippekortet, vil klienten selv kunne booke en tid via klippekortet, og du vil automatisk kunne se klippekortet tilføjet under klientens side.

Klippekort i Online Booking

En smutvej til medlemskaber via klippekortfunktionen

Du kan sågar bruge klippekortfunktionen til at lave medlemsskaber til dine klienter, hvis du bruger den i kombination med vores Ratebetalings-app. På denne måde kan du oprette klippekort, der eksempelvis dækker behandlinger hver dag i tre måneder, og så sørge for en fast månedlig afbetaling på klippekortet via Ratebetaling. På denne måde kan dine klienter enten få en god rabat på behandlinger hvis de betaler månedligt, eller bare få muligheden for at have et medlemsskab hos dig!

iPhone i hånd med Terapeut Booking logo

Brug for hjælp til at komme i gang?

Bare rolig, vi sidder klar til at hjælpe dig. I vores videoguide om klippekort viser vi, hvordan funktionen virker og hvordan du sætter systemet op til at håndtere salg af klippekort i online booking. Ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at sende en mail til os på [email protected] hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close